Miljösamordnare sökes!

Brinner du för miljöfrågor och hållbarhet samt vill bli del av ett värderingsstyrt företag med entreprenöriell atmosfär? Vi på Professionals Nord söker en miljösamordnare till AQ-Plast där du erbjuds ett spännande och varierande arbete. Urval kommer att ske löpande, så ta chansen och sök redan idag!

Information om tjänsten
Rollen som miljösamordnare präglas av mångsidigt miljöarbete där du får vara med och utveckla AQ-plasts miljöstrategier och hållbarhetsarbete. Arbetstid är 8-17 med en viss möjlighet till flexibel arbetstid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AQ-Plast. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AQ-Plasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till linn.ostin@pn.se

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att:
• Driva miljöstrategiarbetet inom samtliga områden
• Arbeta löpande med hållbarhetstänk och hålla dig uppdaterad gällande rådande lagar och regler
• Utvärdera och arbeta med energieffektivisering och miljöförbättring av produkter
• Arbeta med miljörelaterade frågor både internt och externt

Vi söker dig som
• Har arbetat med miljöfrågor tidigare, alternativt studerat något inom miljö.
• Har intresse för miljöfrågor

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AQ-Plast. Du är en energisk person som är driven och gillar att ta egna initiativ. Du är även flexibel, samarbetsvillig och brinner för miljöfrågor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid 
PLATS: Anderstorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Region

Gislaved i Jönköpings län

Kontaktperson

Linn Östin
Konsultchef

Om AQ Plats

AQ-Plast är ett företag som utvecklar, tillverkar och monterar komponenter samt system för industrikunder. De erbjuder termoplastdetaljer och formsprutning med högt ställda geometriska och visuella krav samt tunnplåtsstansning och montering till kompletta produkter. AQ-Plast har även högt fokus på Total Quality i alla sina leveranser och siktar på att vara en världsledande leverantör.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.