Löne- & HR-koordinator till Emhart Glass!

Är du en social lagspelare som trivs i en varierad vardag? Är du strukturerad och har erfarenhet från lönehantering eller HR? Emhart Glass fortsätter sin expansionsresa som världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner där utveckling av verksamhet såväl som medarbetare står i fokus. Vi får nu chansen att hjälpa de hitta deras nya stjärna mot lön- och HR. Känns detta som du? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en Löne- och HR-koordinator. Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader, med goda chanser till tillsvidareanställning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Emhart Glass fortsätter sin framgångssaga och behöver nu förstärka upp deras Löne- och HR-team med en ny stjärna, då deras nuvarande medarbetare kliver upp och antar nya utmaningar i bolaget. Du kommer tillsammans med dina andra kollegor fördelat på Sundsvall och Örebro ansvara för både HR-och lönefrågor samt administration.

Du erbjuds

  • En spännande och varierad vardag
  • Möjlighet att driva mindre projekt inom HR
  • En företagskultur där människan är i fokus
  • Chans att axla ett större ansvarsområde på sikt

Arbetsuppgifter
Du sitter på plats på deras site i centrala Sundsvall där du rapporterar till HR-chef och arbetar i ett nära samarbete med bl. a. finansavdelningen. Ditt dagliga arbete innehåller både HR- och lönefrågor, där du stöttar upp mot lön när behovet finns. Detta gör att dina arbetsuppgifter är varierade och det finns stora möjligheter att prova på mycket olika delar av HR- och lönearbetet.

Vi söker dig som:
Tidigare jobbat med HR eller lön. Du har också en personalvetarutbildning eller annan relevant utbildningsbakgrund. Har du även tidigare erfarenhet av affärssystemet IFS eller AGDA är det ett stort plus, men inget krav för tjänsten. Vidare hanterar du både svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift, samt besitter kunskaper i Office 356.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är strukturerad och noggrann, samt en lagspelare som trivs i ett socialt arbete. Du är bra på att både hantera och möta olika typer av människor och trivs att samarbeta i ditt dagliga arbete.

START: Efter sommaren enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Emelie Steen
Konsultchefassistent
Skicka mail

Om Emhart Glass

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då de är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.