Marknadsassistent till Synos Medical i Linköping!

Besitter du god helhetssyn inom affärsområdet marknad? Har du ett års arbetslivserfarenhet i en assisterande roll och känner dig trygg i att arbeta i ett högt tempo? Då har du nu möjligheten att få en karriärsutveckling hos Synos Medical i Linköping som stärker sitt marknadsteam!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Synos Medical en marknadsassistent. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Synos Medical. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Synos Medical önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

 • En bred assisterande roll med stort marknadsansvar som en del av Synos Medicals framtida utveckling
 • En projektledande roll med aktivt varierande arbetsuppgifter
 • Stark kunskapsutveckling inom marknadsrollen
 • Möjligheter till utökade ansvarsområden
 • Stabil fast lön

Arbetsuppgifter

 • Genom förberedd planering koordinera, delegera och beställa resurser som krävs för att utveckla projekt.
 • Assistera marknadsansvarig inför Synos Medicals marknadsplanering - 2023 inom flertalet projekt
 • Tillgodose affärsinformation internt genom omvärldsbevakning inom marknadstrender
 • Kreativt skapa marknadsmaterial för olika projekt
 • Genomföra och följa upp marknadsanalyser

Vi söker dig som har:

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skift.
 • Arbetat i en assisterande roll minst ett år
 • Erfarenhet i en marknadsroll
 • God datorvana

Meriterande ser vid ifall du har arbetat på ett mindre företag i en bredare roll, drivit projekt sedan tidigare eller varit marknadsassistent tidigare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Synos Medical. Du besitter en god helhetssyn av projekten och genom omvärldsbevakning följer trender och ser till organisationens bästa via långsiktigt tänkande. Du har även en affärsmässig sida som fokuserar dina beslut målinriktat på bästa möjliga vinst och utveckling. Viktigt för rollen är även att du besitter en god strukturerad sida för att lyckas planera ditt arbete tidseffektivt och följa ett högt tempo med flera parallellt drivna projekt. En flexibel sida kommer även behövas i denna roll då förändringar sker i vanlig ordning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
Skicka mail
070 880 32 23

Om Synos Medical

Synos Medical erbjuder professionella lasermaskiner, utrustning samt hudvårdsprodukter till kliniker och salonger runt om i Skandinavien. Maskinerna är högfunktionella, väl testade och självklart i linje med den senaste medicinska forskningen. De jobbar med leverantörer från några av världens främsta lasertillverkare och självklart finns maskiner för alla sorters laserbehandlingar. Deras produkter genomgår noggranna undersökningar och tester innan de förs ut på marknaden. De arbetar med att kunna erbjuda bästa kvalité och service till sina kunder!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.