Fältgeotekniker till AFRY i Örebro

Är du nyfiken på att arbeta med maskiner och har ett teknikintresse? Trivs du med att arbeta fysiskt och gillar att vara utomhus då kan denna tjänst vara något för dig. Till AFRY i Örebro söker vi nu en fältgeotekniker! 

På kontoret i Örebro finns ett erfaret geoteknikerteam som arbetar i hela Region Mitt dvs. Örebro, Västerås, Linköping, Uppsala, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Karlstad. AFRY i region mitt växer och vinner ständigt nya spännande uppdrag och behöver stärka upp teamet för att kunna fortsätta sin framgångsrika satsning i regionen och kunna möta den efterfrågan som finns därav behöver teamet utökas. Ett arbete på AFRY innebär därför stora möjligheter att få utvecklas på ett av Sveriges största teknikkonsultföretag.

Information om tjänsten 

I rollen som fältgeotekniker kommer du arbeta med olika typer av uppdrag som tas fram av geotekniker och det geografiska området varierar vilket innebär att tjänsten till viss del är resande och övernattningar ingår. Som geotekniker kommer du till en början arbeta tillsammans med mer erfarna kollegor för att sedan bli mer självständig och driva ditt eget arbete. Arbetet sker ute på fält oavsett väderförhållande. När du har blivit självgående i rollen som fältgeotekniker kommer du att utföra arbete på egen hand vilket förutsätter att du har förmågan att driva ditt eget arbete så att det leder till målets riktning. Arbetet är omväxlande och du kommer att besöka olika platser för att genomföra fältundersökningar innan det sker ett faktiskt bygge på platsen därav kräver rollen att du trivs med att arbeta självständigt. 

Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerat bra, är målsättningen en fortsatt anställning hos AFRY. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter

  • Utföra geotekniska undersökningar på fält med borrbandvagn 
  • Undersöka vad som finns i marken, exempelvis ledningar, grus, sten, rör etc.
  • Samla in data från fältundersökningar

Vi söker dig som:

  • Tycker om att arbeta utomhus och har ett tekniskt intresse för maskiner 
  • Är noggrann, serviceinriktad och van att arbeta både självständigt och i grupp
  • Har B-körkort men gärna BE
  • Har möjlighet till resor och övernattning i tjänst 
  • Kommunicerar obehindrat på svenska såväl i tal som skrift

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som fältgeotekniker på AFRY. För att trivas i rollen krävs det att du är lösningsorienterad samt har förmågan att lösa utmaningar som kan uppstå vid arbetsplatsen, med maskiner samt fordon. Vidare är du ansvarstagande och flexibel. Du trivs i en grupp med högt i tak där man både lär av andra och lär ut oavsett antalet års erfarenhet. Givetvis är du nyfiken på geoteknik som teknikområde och bidrar gärna till att utveckla det.

Afrys vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. De är övertygande om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. De är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.