Junior Kundansvarig till PN Stockholm!

Professionals Nord fortsätter sin storsatsning och senaste två åren har vi öppnat sex nya kontor och är i en kraftig tillväxt. Nyckeln har varit att anställa branschens bästa medarbetare.
På Stockholmskontoret har vi gått från tre medarbetare till hela 13 fantastiska kollegor. Nu söker vi vår nästa stjärna som vill växa tillsammans med oss!

Information om tjänsten
Nu söker vi dig som tillsammans med oss i Stockholm & PN ska ta marknaden till helt nya nivåer!
Tillsammans med dina kollegor i bolaget säkerställer du Stockholms etablering och är redo att gasa från dag ett. Vi sitter i fräscha lokaler i Vasastan och här kommer du att arbeta tillsammans med Lucas, Kathinka, Robin, Emil, Liam, Amanda, Filippa, Louise, HannaAngelica, Paula, Victoria, och Fredrik, skicka gärna i väg en kontaktförfrågan på Linkedin!

Vi har idag en säljstyrka med bra erfarenhet från branschen vars ambition är att lära dig allt inom B2B försäljning i vår bransch. Du kommer givet att erbjudas en introduktion på vårt kontor tillsammans med alla andra nya kundansvariga i Sverige samt en vidareutbildning i 15 veckor för att lära dig alla verktyg som krävs i rollen för att lyckas! Här existerar ingen söndagsångest och vi ser fram emot att komma i kontakt med just dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer in i en uppbyggnadsfas i bolaget där karriärvägarna kommer vara många. Chansen att påverka är stor och vi vill ha en involverande arbetsplats!
Som kundansvarig hos oss i Stockholm kommer du att:

  • Få jobba med både stora och små kunder i olika affärsområden.
  • Jobba med både ny-bearbetning och få möjlighet att bearbeta befintliga samarbeten
  • Utveckla samarbeten med konsultchefer där ni tillsammans ser till att fler personer får möjligheten att göra karriär samtidigt som våra samarbetspartners får de bästa medarbetarna.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet eller vill lära dig lära dig B2B-försäljning/alternativt lära dig vår bransch.
  • Har ett stort driv och motiveras av en lönemodell med bra bonus
  • Pratar och skriver svenska & engelska flytande

För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!
Du är:

  • Affärsorienterad & Målinriktad
  • Effektiv
  • Teamplayer

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision
Kontaktperson: Lucas Bryggman, Leveranschef 072 3000 329
Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Lucas Bryggman på Lucas.Bryggman@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.