Operativ Inköpare till Beyond Gravity i Linköping!

Beyond Gravity har sedan en tid tillbaka befunnit sig på en kraftig expansionsresa. Företaget har växt med både en stor andel intern personal, med nya spännande och omfattande uppdrag samt med en ny produktionsanläggning som är under uppförande. Nu söker det ytterligare sin nästa pusselbit till inköpsteamet! Här har du möjlighet att få vara med på en tillväxtresa från innovation till satellitseparationer i rymden med spännande kunder över hela världen. Om du har tidigare erfarenhet av inköp, finner den tekniska branschen intressant och dessutom har ett öga för förbättringsprocesser tycker vi att du ska söka denna tjänst redan idag då vi arbetar löpande med urvalen! 

Information om tjänsten
Som Operativ Inköpare ingår du tillsammans med 12 andra härliga kollegor i Supply Chain teamet. Inköpsfunktionen innefattar både strategiska och operativa inköpare, samt projektinköpare. Leverantörsbasen är bestående av såväl lokala som globala leverantörer inom direkt likväl indirekt material och tjänster. För den här rollen söker vi dig som vill jobba med operativt inköp och som därtill brinner lite extra för effektiviserings- och förbättringsprocesser. Tillväxtresan som Beyond Gravity har gjort har lett till att många funktioner behöver bli uppdaterade! Här finns stort utrymme för att utveckla befintlig inköpsorganisation. Du kommer in i en dynamisk organisation som har högt i tak och där dina åsikter och förslag uppskattas och tas till vara på. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare med utvecklingsfokus kommer att göra en rad olika saker, till exempel:

  • Hantera beställningar, ordererkännanden, fakturering och leveransbevakning
  • Tillsammans med strategiskt inköp och inköpskvalité, utvärdera och förbättra leverantörsprestanda
  • Identifiera, utveckla och säkra leverantörsbasen framåt
  • Aktivt arbeta med att utveckla inköpsfunktionen samt den operativa inköpsrollen

Vi söker dig som har:

  • Utbildning inom inköp eller logistik samt några års arbetslivserfarenhet inom detta
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem såsom IFS eller SAP
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som inköpare hos Beyond Gravity. Som person ser vi därför att du är kommunikativ, initiativtagande samt värdesätter förbättring och goda resultat. Detta då du får stor möjlighet att själv vara med och forma hur din roll ska utvecklas efterhand och trivs i en miljö där förutsättningarna inte alltid är satta. Samtidigt bidrar du såklart till ett gott arbetsklimat och är en engagerad lagspelare.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.