Transportledare till Dagab!

Vi söker nu en engagerad och driven transportledare till Dagab. Är du en fena på planering och struktur samt vill utvecklas i en roll där du säkerställer smidig och effektiv transportledning? Sök tjänsten idag, då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Professionals Nord söker i samarbete med Dagab en transportledare.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Dagab. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Dagabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • En trygg organisation som är måna om sina anställda och tillsammans arbetar mot Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln
  • En utvecklande miljö där det finns stora möjligheter att vidareutveckla din kompetens

Arbetsuppgifter
I rollen som transportledare har du en central roll där du arbetar med planeringen av distributionen från lager till Dagabs kunder. Du kommer att arbeta med hantering av kunder, personal och fordon för att säkerställa en effektiv transportverksamhet. Vidare arbetar du nära dina kollegor i daglig kontakt med transportkontoret men även externa åkerier för att koordinera leveranser. I rollen som transportledare rapporterar du till din chef för Transportledningen i Bålsta. Arbetet är framför allt dagtid men vissa övriga arbetstider kan förekomma.

Du kommer bland annat att:

  • Vara delaktig i uppbyggnaden och utvecklingen av Dagabs transportledning i Bålsta
  • Arbeta med externa åkerier, uppföljning, undersökningar och avvikelser för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i transportprocessen
  • Arbeta i Dagabs TMS för att ruttoptimera och säkerställa smidig transportplanering, vilket innebär att hantera fordonsdata och vilotider, trafik samt lossning men även ge nyanställda genomgångar om tidsåtgång för olika arbetsuppgifter
  • Skapa och upprätthålla en effektiv dialog med butikssupport och det operativa teamet, inklusive chaufförer

Vi söker dig som:

  • Har en starkt inlärningsförmåga för att kunna vara flexibel i arbetsuppgifter
  • Har goda kunskaper inom IT, MS Office och Excel
  • Har goda data- och systemvana
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift 

Vi ser det mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom transportledning och är van att hantera kund och underleverantörer. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med TMS-system.

För att trivas i rollen som transportledare behöver du vara samarbetsvillig med en god förmåga att planera och strukturera arbetsflöden. Det är också viktigt att du som person är engagerad, nyfiken och prestigelös i ditt arbetssätt. Utöver det är du en kommunikativ person som kan uttrycka dig sakligt och tydligt i både tal och skrift.

Rekryteringsprocessen kommer utöver intervjuer att innehålla tester, drogtester samt bakgrundskontroll, i enlighet med Axfoods rekryteringsrutiner. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bålsta
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Håbo i Uppsala län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.