Junior Installationstekniker inom ICT och Telecom till Axians!

Gillar du modern teknik och vill vara en del av byggnationen av framtidens nät? Då är rollen som Installationstekniker inom ICT och Telecom helt rätt för dig då du får du lära dig en framtidsbransch samtidigt som att du får ta del utav det mest attraktiva bolaget – Axians!

Information om kundföretaget

Axians är ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Axians arbetar med att design, implementation, drift samt förvaltning av smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för deras kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Du får även ta del utav en organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden.
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget uppmuntrar utveckling internt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer
  • Möjlighet att arbeta i en global organisation


Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra deras ICT-team med kompetenta kollegor som utgår från Kista och de arbetar huvudsakligen med konsultlösningar med roller inom drift, support och implementation av infrastruktur för komplexa och kundunika kommunikationsplattformar. De har ett flertal nya och spännande uppdrag inom Telecom/ICT/5G där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din arbetsdag är omväxlande och du jobbar bland annat med:

  • Att Installera nätverkshårdvara, kraft-, data-, fiber- och RF-kablage
  • Dokumentation, ärendehantering och att läsa ritningar
  • Att bedriva underhåll, felsökning, test och planering


Vi söker dig som


  • Har gått en teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt har arbetslivserfarenhet utav installation och som vill få möjlighet att jobba med den senaste ICT-tekniken
  • Är teknisk intresserad 
  • Har goda kunskaper i Engelska i tal och skrift

Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av arbete i datahallsmiljö. Som person tror vi att du har ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att göra ett snyggt jobb som du är stolt över. Du trivs med att möta nya människor och kunder, kan ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Installationstekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en förlängning alternativt fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Kista
Urval: Löpande
Övrigt: Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutfas
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.