Informationssäkerhetskonsult till UCS Cyber Security

Vilka är UCS Cyber Security?
Att bidra till ett tryggare och stabilare IT-samhälle är företagets primära uppgift. Nu mer än någonsin behövs trygga tjänster och lösningar för att minska risken för hot och angrepp utifrån. UCS Cyber Security gjorde sin första officiella dag den 1 mars i år och har sedan dess arbetat hårt för att etablera ett första tjänste- och produktutbud. Som stöd har företaget en bra uppbackning och nära samarbete med resterande delar av UCS koncernen vilka flera är verksamma inom just IT.

Henrik, VD för UCS Cyber Security söker nu efter sina nästa medarbetare.

Vad erbjuder UCS Cyber Security dig?
Här erbjuds du en unik möjlighet att tidigt få komma in och sätta ramarna för företagets utveckling. I tjänsten ges möjlighet att själv lägga upp dina dagar utifrån dina kunduppdrag. Du kommer att verka i en väl etablerad koncern med brett kundnätverk runt om i Östergötland och utanför. Hos UCS Cyber Security får du möjlighet att utvecklas i en spännande koncern med många sakkunniga experter inom flera IT-områden. Du ges även möjlighet att vidareutvecklas genom diverse utbildningar. Det är viktigt att hela livet fungerar och företaget är måna om att sina medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och UCS Cyber Securitys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@pn.se

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Här kommer du ha möjlighet att själv påverka vilka uppdrag du vill ta dig ann utifrån din kompetens. Du kommer att få vara delaktig i hela arbetsprocessen, från kundmöte till slutfört uppdrag. Till en början kommer rollen främst att vara konsulterande, där uppdragen till exempel handlar om att:

  • Informationssäkerhetshantering
  • Riskhantering
  • Incident- och krishantering, inklusive incidentutredningar.
  • Säkerhetsackreditering
  • Undervisning och utbildning i informationssäkerhet

Arbete med vidareutveckling av företagets produkt- och tjänsteerbjudande kommer även att ingå i rollen.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med examen inom it/datavetenskap
  • Erfarenhet av arbete som konsult inom Informationssäkerhet
  • Certifiering inom området informationssäkerhet såsom CISM eller CISSP
  • Erfarenhet från informationssäkerhetsstandarder som ISO 27001 eller NIST
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i likväl tal som skrift

Som person ser vi att du har en en god analytisk förmåga att framgångsrikt analysera och bedöma IT-säkerhetsrelaterade händelser. Då rollen till stor del är kundfokuserad är det viktigt att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmågan att kunna prioritera ditt arbete väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på felicia.engvall@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.