Emhart Glass söker avdelningschef till produktion

Har du erfarenhet från produktion eller tillverkande industri? Har du tidigare arbetat som ledare, sporras av problemlösning och ser möjligheter i det mesta? Då kan du vara den vi söker! Emhart Glass fortsätter sin expansionsresa och söker nu en avdelningschef till produktion för att utveckla produktionsavdelningen i Örebro. Varmt välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en avdelningschef till produktion på siten i Örebro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Chans att arbeta operativt och strategiskt i en modern produktionsanläggning
  • En plats hos en globalt växande och världsledande aktör inom förnybara förpackningsmaterial

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef inom produktion är ditt ansvar att leda det dagliga operativa arbetet i produktionen samt arbeta systematiskt och strategiskt för att utveckla avdelningen. Rollen innebär ett personalansvar på ungefär 35 medarbetare som jobbar inom produktion med framför allt fräs och montage. Vidare består arbetet av att arbeta mot uppsatta mål och KPI:er, leda och fördela arbetet med hjälp av två supervisors och ett ansvar kring produktionsmiljön.

Rollen innebär att du ser vad som behöver göras och får det att hända, är van att lösa ibland komplexa problem samt trivs att jobba med människor och deras utveckling.

Vi söker dig som:
har dokumenterad erfarenhet från en ledande befattning inom tillverkande industri eller produktion. Har du en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning är det positivt, men inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och förtroendeingivande ledare med god förmåga att leda, motivera och entusiasmera andra i förändring och i det dagliga arbetet. Du är analytisk och har en god förmåga att tänka och arbeta strategiskt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och utvecklar och bibehåller goda relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.