Account Manager till Sharp

Sharps säljavdelning i Örebro växer så det knakar och söker just nu dig som är en fena på försäljning och vill jobba på en häftig arbetsplats som Account Manager inom copy-/printlösningar eller IT-tjänster. Sharp erbjuder förutom en stark företagskultur en av branschens vassaste säljutbildningar "Sharp Business School", dessutom får du ta del av generösa förmåner, roliga tävlingar och en härlig gemenskap. Låter det som en arbetsplats där du skulle trivas? Sök tjänsten idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sharps räkning två Account Managers till Örebro kontoret. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sharp. Frågor kring tjänsten hänvisas till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Att bli en del av ett fartfyllt företag där roliga tävlingar och stark gemenskap genomsyrar vardagen
  • En utvecklande tjänst där du har möjlighet att påverka din lön
  • En utbildning och introduktion hos Sharp Business School för att få bästa förutsättningar för att lyckas i rollen 

Arbetsuppgifter
Som Account Manager arbetar du med B2B försäljning, främst mot företag med upp till 200 anställda. Dina arbetsuppgifter består till stor del av prospektering och uppsökande försäljning av dokument/skrivare eller IT-tjänster, mot främst nya men även befintliga kunder. Du bokar dina möten antingen digitalt eller fysiskt och får även tillgång till en tjänstebil för att göra kundbesök. Du arbetar mot uppsatta mål och driver ditt eget arbete framåt med stöttning av ett erfaret team av Account Managers och chefer.

Vi söker dig som:
vill bli del av Sharps växande säljteam i Örebro. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning och drivs av att bygga relationer och genomföra möten. Du är skicklig på siffror och har en skarp logisk förmåga.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sharp. Du är driven och affärsmässig i ditt sätt att tänka och arbeta. Du har ett intresse för teknik och säljprocessen. Din uthållighet definierar dig och du är en person som aldrig ger upp, tillsammans med dina kollegor firar ni framgångar och stöttar vid motgångar. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.