Byggledare sökes!

Traditionell arbetsledning i nästa generations teknik? Trygg i dig själv och gillar att skapa resultat? VI GER DIG möjligheten till att just skapa resultat.

Om tjänsten:
Behoven av att vidareutveckla de uppkopplade samhällena är stora och till det behövs det arbetsledare. Byggnation, installation och underhåll av fibernät, är fortsatt viktigt över många kommande år. Låter uppdraget intressant, så hör av dig oavsett vart du bor eller kan arbeta.

Arbetsuppgifter
Du kommer driva dina projekt och du är där du behövs som mest. Du har självklart det övergripande ansvaret för leda personalen i projektet och har nära dialog med byggare och entreprenörer. Ditt uppdrag är att förverkliga projektörens arbete, därför blir kvalité och uppföljning en naturlig del i hur du leder arbetet.

Du planerar din dag efter en god struktur, för att bli så effektiv som möjligt. Ditt administrativa arbete med exempelvis leverantörsfakturor och övrigt kontorsarbete planeras allt efter när och vart du behövs i fält på byggarbetsplatsen.

Du ska se fram emot att besiktiga ett väl genomfört arbete.

Vi söker dig som:
• B-körkort
• Flytande kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt
• Erfarenhet inom ett tekniskt arbete

Meriterande
• Tidigare arbetat som tekniker inom el och/eller fiber
• Erfarenhet av väg och mark (Grävmaskinist, asfaltsläggare osv)
• Erfarenhet av projektering inom Telecom eller väg och mark
• Entreprenadjuridik, BAS P, BAS U


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du gillar när det hela tiden händer saker och din prioriteringsförmåga sätts på spel. Du har förmågan att agera snabbt och är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Därför kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet, kommunikation och att du trivs i ett högt tempo. Då du ska leda arbete kommer viktigast av allt vara att du kan entusiasmera alla i projektet.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.