Jr Linux-tekniker till världsledande fordonstillverkare!

 
Fordonsindustrin är under utveckling, och vi söker nu en junior Linuxtekniker som vill vara med på resan! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. 


Information om kundföretaget

I den här rollen får du en unik chans att arbeta med "High performance computing" där ni utför virtuella prövningar och kvalitetstester i mjukvara.

Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. De värderar kreativitet, problemlösning och kritiskt tänkande högt och gruppen kännetecknas av en vilja att ständigt bli bättre. Bolaget är inne i en spännande period med elektrifiering och kundernas behov är i ständig förändring och utveckling.


Information om rollen

Din grupp består av 14 personer där du får lära av de bästa inom området. Ni kommer att arbeta med digitala simuleringar, med fokus på flödessimulering där allt är centraliserat kring Linux. Gruppen är idag väldigt senior vilket är en stor trygghet för dig som junior. Här finns det mycket kompetens att ta rygg på och många hjälpsamma kollegor att vända sig till som ny på jobbet!

Arbetsuppgifter

Som junior kommer du att både arbeta med mjukvaran samt konfigurera hårdvaran i serverhallen. Det finns alltid en fysisk hårdvara i botten och det är din inkörsport till att förstå helheten. Allt gruppen sedan bygger är cloud-baserat, och majoriteten är kodat i Python. Ni arbetar sprintbaserat i 2veckors-sprintar och du har möjlighet att ta stort ansvar i din roll om du önskar.

Du kommer exempelvis att:

  • Ha leverantörskontakt 
  • Byta ut, förvalta och underhålla hårdvara
  • Utföra digitala simuleringar
  • Utvärdera kvaliteten på funktioner och övervaka hårdvara 

Du erbjuds:

  • Att vara en del av en agil resa där du får lära dig framtidens transport
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter hos ett bolag som uppmuntrar utveckling internt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer som ser fram emot att agera mentor och utveckla dig
  • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret (ca 3 dagar i veckan på kontoret)


Vi söker dig som

Är kommunikativ och ansvarstagande, med ett intresse för teknik och problemlösning. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer arbeta tätt med ett engagerat team. Vidare har du:

  • En teknisk utbildning inom relevant område
  • Ett stort intresse för Linux 


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Linuxtekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje/remote
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.