Systemkonsult sökes!

Är du Systemkonsult med ett brinnande intresse för IT och service? Professionals Nord söker nu för Service Works Globals räkning en Systemkonsult som vill vara med på deras pågående tillväxtresa. Urval kommer att ske löpande, så ta chansen och sök redan idag!

 

Information om tjänsten

Service Works Global erbjuder expertis och systemstöd för informationshantering under en fastighets hela livscykel som förbättrar kommunikation, effektiviserar processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet. Som systemkonsult hjälper du kunder inom fastighetsbranschen att nyttja SWG:s egna systemlösningar. Det innebär både att sätta sig in i och förstå kundernas arbetsprocesser för att skapa ett så effektivt flöde som möjligt samt arbete med utveckling av systemet. Du spenderar dina dagar i ljusa och fräscha lokaler ett stenkast från Göteborgs kärna med närhet till kommunikationer och restauranger. Tjänsten är en hybridtjänst med möjlighet att arbeta både hemifrån och på fasta kontorsdagar. Självklart ingår nära samarbete med härliga kollegor och goda möjligheter att utvecklas och påverka resultatet av ditt arbete. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SWG.

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som systemkonsult går ut på att hjälpa kunder inom fastighetsbranschen med SWG:s egna systemlösningar inom optimering av fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice. Du kommer att fungera som en brygga mellan kund och utvecklare för olika systemlösningar, vilket innebär att du även kommer att vara ute hos kunderna och arbeta.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande:

  • Stötta kund i systemhantering
  • Hålla i utbildningar och workshops med kunder
  • Analysera och förstå data

 

Vi söker dig som:

  • Har ett stort intresse för IT och service
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och fastighetsprojekt samt intresse för dataanalys, energi och media

 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SWG. Du är en ansvars- och initiativtagande person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är nyfiken och strävar alltid efter att lära dig nya saker. Du är social och en fena på att skapa och bygga relationer med kollegor såväl som kunder. Samtidigt som du inte är rädd att framföra din åsikt i syfte att erbjuda bästa möjliga lösningarna.

 

START: Hösten 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg/hybrid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se 

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Mira Pedernera
Konsulchefsassistent
Skicka mail

Om SWG - Service Works Global

Våra lösningar kring Building Lifecycle Management (BLM) bygger på förståelse kring våra uppdragsgivares processer vid datahantering och bearbetning av information. Och möjligheterna det innebär för utveckling av den dagliga driften.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.