Rekrytering av C-chaufför till Norbergs åkeri över sommaren

Har du C-körkort och söker efter ett givande sommarjobb? Då har vi svaret!

Under cirka 5 veckors period behöver Norbergs fylla på med personal. I din roll som chaufför kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa att Norberg Åkeris kunder får sina leveranser i tid och på ett professionellt sätt.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Norbergs åkeris räkning en C-chaufför. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Norbergs Åkeri.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som C-chaufför hos Norbergs Åkeri kommer du att leverera livsmedel, styckegods och ADR transporter till deras kunder. Körningarna kommer att vara på dagtid och är primärt i Öviks kommun men lite längre körningar kan tillkomma beroende på behov. I rollen ingår kundkontakt.

Arbetstiderna för denna arbetet kommer att vara cirka 05:00-14:00 på dagarna.

Vi söker dig som:
Har C-körkort och kan arbeta heltid under v25-v30. Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten då du kommer att kommunicera med kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norbergs Åkeri.
Du har en god förståelse för säkerhet och trafikregler samt en förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut.

START: Cirka vecka 25
OMFATTNING: Heltid, Rekrytering
STAD: Övik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örnsköldsvik i Västernorrlands län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef
0738005038

Om Norbergs Åkeri

Åkeri verksamt sedan 1972. Åkeriet är anslutet till Kustfrakt som är en del av VTG Sverige AB.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.