Junior Konstruktör till världsledande Fordonstillverkare!

Är du en nyexaminerad ingenjör med inriktning mekanik som söker ett kreativt och utvecklande arbete? Vill du vara med och designa nästa generations fordonsteknik i en ny internationell satsning hos vår kund? Sök då tjänsten som Junior Konstruktör idag- vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Konstruktör med fokus på hytt-utveckling. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund under en 12 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Konstruktör kommer du ingå i ett nystartat team och vara en del av satsningen mot den kinesiska marknaden. Här kommer du ha en avgörande roll när det kommer till att etablera den produktion i Kina som i dagsläget pågår i Europa och Brasilien! Tillsammans med ett kompetent och hjälpsamt team kommer du att vara med under hela utvecklingsprocessen – från tidiga tekniska koncept till färdiga produkter. Arbetet innebär bland annat att:

  • Säkerställa att produkterna uppfyller de egenskaper som möter framtidens krav när det kommer till exempelvis säkerhet, hållbarhet och budget.
  • Arbeta i flera tvärfunktionella grupper mot flertalet parallella projekt med blandade materialtyper.
  • Genomföra revideringar av artikelritningar efter granskning av leverantörer.
  • Kravställa och föra dialog med inköp, produktion samt leverantörer.

Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som Konstruktör ser vi gärna att du har en högskoleingenjörsexamen alternativt Civilingenjörsexamen inom mekanisk konstruktion, materialteknik, konstruktionsmekanik eller liknande. Vidare är du en kreativ, analytisk och strukturerad person med god kommunikationsförmåga. Du tycker att det är kul med nära samarbeten för att nå gemensamma mål och trivs med att driva ditt eget arbete framåt! Slutligen behärskar du både det svenska och det engelska språket mycket väl, både i tal samt skrift.

Särskilt meriterande är det om du har:

  • Tidigare erfarenhet av CATIA

START: Omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.