Ekonom till expansivt koncernbolag

Inledning:
Är du ekonom och längtar efter en arbetsplats där du får möjlighet till en flexibel vardag? Där du dessutom får vara med och skapa och forma dina arbetsprocesser? Då är det här tjänsten för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår samarbetspartner en ekonom. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår samarbetspartner under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I detta spännande koncernbolag finns ett antal egenägda bolag från olika branscher och i varierande storlekar. I samband med att de nu fortsätter att växa genom ett förvärv behöver de nu utöka sin ekonomiavdelning. Du, med stöd av koncernens ekonomiansvarig, kommer att ansvara för det löpande ekonomiska arbetet.  

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
En varierande vardag där du själv kommer att kunna vara med och skapa nya arbetsprocesser kopplat till det ekonomiska arbetet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra det löpande ekonomiska arbetet, inledningsvis kopplat till det nya förvärvade bolaget, därefter även mot andra bolag i koncernen. Det kan t.ex. innebära:

  • Löpande redovisning
  • Löner
  • Leverantörskontra
  • Moms
  • Skapa arbetsrutiner

Vi söker dig som:
Har minst ett års erfarenhet av det ekonomiska arbetet och är duktig på att ta egna initiativ i arbetet. Du gillar att ha ett flexibelt arbete och ser fram emot att få vara med och skapa arbetsprocesser. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefin Sjöström
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.