Axevalla Travbana söker marknadsassistent

Axevalla är en av Sveriges största travbanor och en del av Svensk Travsport. Banan är belägen vid riksväg 49 mellan Skara och Skövde och verksamheten bedrivs av den ideella föreningen Västergötlands Travsällskap. Här arrangeras varje år Trippeltravet med StoChampionatet. Till denna fina anläggning söker vi nu en kreativ, initiativtagande och målmedveten marknadsassistent för fortsatt utveckling av verksamheten. Här erbjuds du en bred och variationsrik tjänst omgiven av engagerade och hjälpsamma kollegor. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.axevalla.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som marknadsassistent har du ett övergripande ansvar för att från idé till färdig produkt planera och producera marknadskommunikation till sociala medier, hemsidor, banprogram, annonser och övrigt marknadsmaterial så som skyltar. Utifrån Axevallas grafiska profil tar du fram sälj- och eventmaterial tillsammans med marknadsansvarig för att på så sätt nå ut till nya kunder och fortsatt bygga kundkretsen. Du är med och ansvarar för event/temadagar både vid tävlingstillfällen och andra tillfällen och agerar värd för samarbetspartners som är på plats samt planerar genomförandet inför framtida besök. Vidare ansvarar du över övrigt förekommande uppgifter så som att beställa material till tävlingsdagar, ta fram layouter inför utskick, producera medlemskort/presentkort samt är kontaktperson mot samarbetspartners, sponsorer och restauratörer.

Tjänsten innebär ett vikariat till åtminstone februari 2025 med start enligt överenskommelse. 


Din profil
Vi tror att en utbildning inom digital kommunikation, marknadsföring eller liknande bakgrund kombinerat med ett par års arbetslivserfarenhet inom området är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du uttrycker dig obehindrat i svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du är van användare av Office-paketet, InDesign och innehar B-körkort.  

Vi ser gärna kandidater som bor i närområdet då man behöver vara på plats under sin arbetstid, samt att förskjuten arbetstid kan komma att uppstå i samband med tävlingsdagar eller andra evenemang.

Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt tillsammans med hög social kompetens och en nyfikenhet av att ständigt lära dig och testa nya saker. Du trivs i en flexibel och varierad vardag där du arbetar både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor, ofta över gränserna för att hjälpa varandra inom organisationen. Vidare är du initiativtagande, engagerad och strukturerad i ditt sätt att vara.

Stämmer ovanstående information in på dig? Varmt välkommen med din ansökan till Axevalla Travbana som står inför en spännande och dynamisk framtid där du i rollen som marknadsassistent kommer utgöra en viktig kugge i verksamhetens fortsatta utveckling! 


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta leveranschef Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Region

Skara i Västra Götalands län

Kontaktperson

Staffan Arkelöv
Leveranschef
070 377 77 12

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.