Projektledare till Brion Solenergi!

Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen söker nu efter dig som i prestigelös anda vill ta dig an rollen som projektledare. Är du en problemlösare med god social förmåga och ett starkt driv, som vill utvecklas inom solcellsbranschen?

Drivs du av tekniska utmaningar och att leda en grupp mot gemensamma mål? Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en projektledare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Du kommer omringas av inspirerande och nyfikna kollegor som trivs i ett högt arbetstempo där du får agera i prestigelös anda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos Brion Solenergi kommer du ansvara för att leda uppdrag inom solcellsanläggningar, både små och stora projekt. Inledande av din anställning ges en gedigen introduktion, där du allt eftersom du lär känna rollen kommer kunna axla den alltmer individuellt. Du för dialog med olika discipliner och tar för vana i dina arbetssätt att agera både med prestigelöshet och effektivitet! Ingen dag är den andra lik i rollen som projektledare, en del av din roll är även att vara på plats ute på anläggningarna och montera om så behövs. I teamet hjälps alla åt!

Då du föredrar strukturerade arbetssätt hör det till det dagliga arbetet att kunna bidra teamet med bra och effektiv sammanhållning. Målet är att kunna leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget. Du har även förmåga att kunna planera om samt tänka långsiktigt, då arbetet är brett och varierande.

Vi söker dig som:
• Har en god problemlösningsförmåga och som trivs i en fartfylld arbetsmiljö. 

• Drivs av att arbeta tekniktungt. Meriterande är om du har erfarenhet av att projektleda i en liknande roll

• Har ett gediget intresse för teknik och motiveras av att leda en grupp mot gemensamma mål

• Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

• Har B-körkort


Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Dessutom har du god kommunikativ förmåga då det tillhör det dagliga arbetet att föra dialog med såväl interna, som externa parter. Rollen är perfekt för dig som söker utmaning och utveckling i en spännande och rolig bransch. 

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Sofie Jonsson
Kungsportsavenyen 34
411 36 Göteborg

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Brion

Brion Solenergi arbetar främst med projektering och installation av solcellsanläggningar, men också med konsultuppdrag inom energi och projektledning. Verksamheten är fokuserad på företagskunder och kommersiella fastighetsägare i Västra och Södra Sverige. Vi erbjuder kvalitativa tekniska lösningar och ständig utveckling som matchar branschens utvecklingskurva. Med teknisk kompetens och öppenhet mot våra kunder kan vi erbjuda en trygg affär.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.