Mjukvaruutvecklare till ledande fordonstillverkare

Är du en kreativ problemlösare med intresse för programmering och mjukvaruarkitektur? Har du även en avlagd ingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller liknande? Ta då chansen att söka tjänsten som mjukvaruutvecklare till Nordens ledande fordonstillverkare! Ansök redan idag - urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker en mjukvaruutvecklare inom C-programmering för vår kunds räkning, för möjligheten vara med i utvecklingen av världens bästa och mest hållbara transportlösningar. Som mjukvaruutvecklare kommer du att, tillsammans med ditt team, utveckla realtidsmjukvara för flera av fordonets centrala styrenheter. Du kommer att ha stort inflytande i utformningen av arbetssättet, och vara delaktig i hela flödet – från kravhantering till testning och verifiering. Här får du arbeta med systemutveckling i realtidsoperativsystem.

Du erbjuds:

  • Stora utvecklingsmöjligheter i en miljö som präglas av samarbete och god laganda
  • En dynamisk arbetsmiljö med hög teknisk nivå på jobbet
  • Möjlighet att göra skillnad och påverka framtida transportlösningar

Arbetsuppgifter

Ditt team kommer att ansvara för mellanprogramvara, kodgenereringsverktyg, modulramverk och konstruktionsmiljö. Som mjukvaruutvecklare kommer du bland annat att:

  • Delta i och driva utvecklingen av plattformarna
  • Utveckla mjukvara och verktyg i styrsystem
  • Delta i alla typer av arbetsuppgifter som behövs för att säkerställa kvaliteten på teamets prestation

Vi söker dig som: 
Vi söker en resultat- och serviceorienterad person som trivs att arbeta med breda kontaktytor. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett intresse för mjukvaruutveckling, och ser på nya utmaningar som något spännande. Du har också:

  • En ingenjörsexamen inom dator, elektronik, mekatronik eller liknande
  • Erfarenhet av C-programmering och mjukvaruutveckling inom inbyggda system, eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både flytande i skrift och tal

Om du utöver detta även har erfarenhet av Python, C # och Matlab samt kodgenerering från Simulink ser vi det som meriterande. 

 

Professionals Nord söker en mjukvaruutvecklare inom c-programmering. Du kommer att arbeta som konsult genom vår bemanningsverksamhet. Uppdraget sträcker sig över 6 månader med goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund efter periodens slut, förutsatt att samarbetet har fungerat bra.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor om tjänsten skickas till info@pn.se

START: Augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Pågående
KONTAKT: filippa.furugren@pn.se

Ansök genom att klicka på "sök jobbet/sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet just nu och annonsen kan läggas ner innan tjänsten tillsätts om vi har gått över till urvals- och intervjufasen. Om du vill kan du också skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per post, men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.