Kundservicemedarbetare till Synsam!

Är du norsktalande, finsktalande eller dansktalande och en fena på att ge support över telefon och mejl? Läs då vidare!

Information om tjänsten
Synsam Group Sweden, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu serviceinriktade kollegor till deras Butikssupport-team på huvudkontoret. Synsam Group Swedens främsta fokus är butikssupport och de söker nu en medarbetare som vill utvecklas i ett bolag med stora tillväxtambitioner, positiv företagskultur och stort kundfokus! Trivs du i en bred och varierad roll och lockas av att arbeta på nordisk nivå i ett snabbrörligt bolag tillsammans med ett härligt team? Då är det här en tjänst som passar dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare supportar du Synsams butiker från alla nordiska länder där ditt främsta arbetsverktyg är telefon och mejl. Du kommer bland annat att svara på frågor gällande Synsams erbjudanden och produkter både mot privatkunder, företag och e-handel. Du har en viktig roll där du behöver hantera frågor som rör allt från betalningar och leveranser, till kampanjer och uppdateringar i system.

Du arbetar med breda kontaktytor och har daglig kontakt med butiker och ditt team.

 

Vi söker dig som

  • Talar och skriver flytande på norska/danska/finska
  • Har ett brinnande intresse för att jobba med service

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare hos Synsam ser vi att du är serviceinriktad med en naturlig kommunikativ förmåga. Vidare är det viktigt att du trivs att arbeta i team samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt och tar egna initiativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Kungsholmen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Synsam Group Sweden

Synsam Group är en ledande optikerkedja i Norden med ett brett och hållbart Lifestyleerbjudande. Synsam Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens olika livsstilar och behov. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (rullande 12 månader till juni 2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.