HR Business Advisor till Emhart Glass!

Är du en ambitiös och positiv person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Har du en gedigen erfarenhet inom HR och passion för att driva personalutveckling? Då är detta din möjlighet att ansluta till Emhart Glass – världsledande inom automatiserade glasformningsmaskiner!

Information om tjänsten
I rollen som HR Business Advisor är du med och bidrar till Emharts fortsatta framgångssaga, där både företagets tillväxt och medarbetarnas trivsel står i fokus. Din roll kommer att vara en del i Emharts HR-team som befinner sig i Sundsvall och Örebro.

Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för en bredd av HR-frågor och administrativa uppgifter. Du kommer vara placerad på Emharts centralt belägna site i Sundsvall och rapportera till HR-chefen, samtidigt som du samarbetar nära andra avdelningar som till exempel finans, produktion och inköp.

"I mitt team uppmuntrar jag alla att ta plats och göra sin åsikt hörd. Vi arbetar som ett team men jag försöker också tillgodose individuella önskemål och utvecklar var och en genom att ge mycket frihet under ansvar. Jag tror att det tar oss närmare våra mål och att det skapar en god arbetsmiljö." -Linnea Berg, HR-chef

Du erbjuds
• En dynamisk arbetsvardag med global prägel
• Möjligheten att driva HR-projekt och påverka strategiska beslut
• En företagskultur som sätter människor i centrum
• Chansen att gradvis överta större ansvarsområden

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar hantering av diverse operativa HR-ärenden t.ex. rekrytering, introduktion och chefssupport. I din roll kommer du även att vara ett bollplank för övriga HR-kollegor och arbeta med strategiska frågor som ex. utveckling av HR processerna, arbetsmiljöfrågor samt organisations- och ledarutveckling. Denna mångfald i arbetsuppgifter ger dig möjligheten att engagera dig i olika HR-aspekter och utvecklas inom området.

Vi söker dig som
Har personalvetarutbildning eller annan relevant utbildningsbakgrund. Vi ser även att du besitter flerårig erfarenhet av brett HR-arbete, företrädelsevis inom tillverkningsindustrin. Du har även goda kunskaper i arbetsrätt och dokumenterad erfarenhet av att leda och driva HR-relaterade projekt.

Har du tidigare erfarenhet av pensionsfrågor och affärssystemet IFS är det meriterande men inte ett krav för denna tjänst. Vidare hanterar du både svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift, samt besitter kunskaper i Office 365.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart. Du är en självgående, strukturerad och målinriktad som individ och trivs med att lösa olika problem och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Ditt empatiska sätt och förmåga att kommunicera effektivt gör dig till en utmärkt lagspelare som kan hantera en mångfald av människor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
VD

Om Emhart Glass

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då de är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.