Produktionsmedarbetare till Lamera!

Just nu söker vi en produktionsmedarbetare till Lamera i Frölunda, där du ges möjligheten att få ingå som en central del av teamet som arbetar i produktionen. Lamera tillverkar ett sandwichmaterial av plåt, som används inom bland annat byggbranschen. Lamera har ansvarat för leverans av material till stora projekt runt om i Sverige, bland annat Lisebergs hotell!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du anställs av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lamera. Intentionen är att du på sikt skall börja börja direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Information om tjänsten:
I produktionen hos Lamera finns det idag 4 blivande kollegor som ser fram emot att öka teamet med ytterligare fler under 2023. Det är mycket spännande som sker hos dem, bland annat välkomnas en ny dubbelbockningsmaskin som komplement till stansmaskinen för att skapa en alltmer effektiviserad process! I rollen som produktionsmedarbetare roterar du tillsammans med dina kollegor på 4 stationer där du på sikt kommer kunna axla arbetsuppgifterna alltmer individuellt. 

Ni kommer att jobba med allt ifrån klippning av plåt till färdigpaketerad slutprodukt, där hela produktionslinjen präglas av lagarbete, ett starkt driv och vilja att nå lyckade gemensamma resultat! Arbetstiderna kan komma att variera, skiften som finns idag är 07:00 - 15:30 samt 08:00 - 16:30.

Vi söker dig som:

  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna med CNC-kunskaper
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift

Som person är du driven, nyfiken och trivs gott i en roll där du arbetar i praktisk anda. Har du tidigare erfarenheter som lineoperatör inom plåt är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Har du erfarenhet av motviktstruck är det också ett stort plus! Vidare är du en person som kan samarbeta väl i grupp, då det är en stor del av det dagliga arbetet. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, varierade arbetstider kan förekomma: 07:00 - 15:30 samt 08:00 - 16:30
STAD: Göteborg, Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.

#lamera #produktion #plåt #cnc #maskinoperatör #motviktstruck 

Region

Mölndal i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.