Yttre fastighetsskötare Green Östergötland

Vill du säkra ditt säsongsjobb från april till september med en chans till förlängning & en sommar fylld av händelserika dagar. Vill du jobba utomhus där ingen dag är den andra lik? Då är detta en utmärkt möjlighet för dig. Green Östergötland vill växa tillsammans med dig och är öppna för nytänkande kollegor och ny energi. Stämmer detta in på dig? Du är välkommen att skicka in din ansökan.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Green Östergötland en Yttre fastighetsskötare på heltid med anpassning under säsongens månader med start redan under våren. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Green Östergötland under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Dessutom är det en fördel om du har intresse att arbeta vidare efter sommaren.

Green Östergötland är den största aktören inom sitt område i Östergötland, är väletablerade och är under tillväxt. Deras strävan är att skapa en trevlig utemiljö runt om i Linköping och i närområden. De vill alltid vara i framkant och värderar sina anställda högt. Nu har du chansen att vara en del av teamet som värderar teamkänslan men också där du har chansen att bidra med energi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Green Östergötlands önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

 • Du får ett tillfälle att ta vara på sommaren genom att arbeta utomhus
 • Möjlighet till fortsatt heltidsarbete efter sommaren
 • Möjlighet att få påverka arbetsmiljön
 • Få arbeta med varierande arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

I rollen som Yttre fastighetsskötare kommer du tillhöra ett team där man arbetar tillsammans och nära till sina kollegor under arbetspasset. Vanligtvis kommer du att utgå ifrån kontoret i Linköping alternativt från det området du arbetar i för tillfället. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ogräsrensning och gräsklippning
 • Häckklippning & plantering
 • Beskärning av buskar och träd med mera

Vi söker dig som:

 • Har manuellt B-körkort
 • Vill arbeta utomhus i olika väderförhållanden
 • Har intresse för trädgårdsarbete
 • Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar engelska väl

Meriterande är om du tidigare arbetat i branschen eller har en trädgårdsutbildning eller liknande.

 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Green Östergötland. Därför ser vi gärna att du är en person som är arbetsvillig, social och är beredd på att arbeta såväl självständigt som i mindre grupper. Vidare är du en person som vill säkerställa god kvalitet i ditt arbete. Då arbetet sker utomhus med olika verktyg ser vi det som positivt om du har viss fysisk styrka.

START: Mars/April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
Skicka mail
0768880323

Om Green Östergötland

Vi på Green Östergötland levererar ett helhetserbjudande för att skapa en utemiljö där alla trivs. Det innebär drift – och underhållstjänster såsom grönyteskötsel, lekplatsbesiktning, finplanering och markanläggning. Dessutom är vi gärna med i planeringsstadiet och erbjuder tjänster som idéförslag och skisser av utemiljön. Personalen hos oss står för service, engagemang och kvalité

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.