Produktionstekniker till Beyond Gravity!

Beyond Gravity har sedan en tid tillbaka befunnit sig på en kraftig expansionsresa. Företaget har växt med både en stor andel intern personal, med nya spännande och omfattande uppdrag samt med en ny produktionsanläggning som är under uppförande. Nu har du möjlighet att få vara med på en tillväxtresa från innovation till satellitseparationer i rymden med spännande kunder över hela världen. Hos Beyond Gravity ges karriärmöjligheter såväl lokalt som internationellt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Beyond Gravity en Produktionstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Beyond Gravity under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som produktionstekniker hos Beyond Gravity blir du en del av ett engagerat team med ambitionen att förnya rymden. Du kommer att samarbeta nära med produktionstekniker och verktygskonstruktörer inom din egna avdelning men också arbeta tvärfunktionellt tillsammans med exempelvis konstruktions- och produktionsavdelningen. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Beyond Gravitys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att skapa arbetsinstruktioner för produktionsavdelningen och tillhandahålla tekniskt support till dem för att säkerhetsställa att produkterna levereras i tid till rätt kvalitet och kostnad. Därtill ansvarar du för att skapa arbetsinstruktioner till produktionen och definiera vilka verktyg och utrustning som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Du kommer också att standardisera arbetsrutinerna inom produktionsavdelningen för att öka produktiviteten. Vid behov kommer du även att agera stöd vid projektgenomgångar och bidra med tekniskt stöd vid avvikelser och därtill delta i grundorsaksanalyser för att säkerställa korrigerande och förebyggande åtgärder. Dessutom kommer du aktivt att delta i organisationens förändringsarbete mot produktionen genom att driva och implementera process-/designförändringar.

Andra viktiga arbetsuppgifter är offertarbete, dokumentation, tekniksupport och produktionsgranskning.

Vi söker dig som
Är är en prestigelös person som inte räds att arbeta i en föränderlig miljö. Du har ett stort tekniskt intresse och uppskattar utmaningar i arbetet. Vidare ser vi att du är en ansvarstagande och lösningsorienterad lagspelare med god kommunikativ förmåga. För tjänsten ser vi att du har:

  • En teknisk högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flera års erfarenhet av att arbeta med produktionsteknik eller liknande områden
  • Erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

 Det är dessutom meriterande om du har:

  • Arbetat inom rymd eller flyg tidigare
  • Kunskaper eller erfarenhet inom Lean Manufacturing / Six Sigma, IFS/SAP eller annan relevant komplex mjukvara
  • Arbetat med, eller har goda kunskaper i tillverkningsprocesser som bearbetning och/eller uppläggning av kompositmaterial

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.