Sweco söker projektör/byggledare inom fiber!

Har du tidigare erfarenhet av projektering och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara ledande i projekt runt om i Västra Götaland med omnejd? Härligt, då kanske du är rätt person för tjänsten hos Sweco som fiberprojektör/byggledare! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en fiberprojektör/byggledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget har för avseende att starta i september/oktober och pågå under 6 månader med god chans till förlängning. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

  • Att bli en viktig del i en ansvarstagande roll inom ett stort företag med många möjligheter.
  • En omväxlande arbetsmiljö där du kommer att vara ute på plats under fiberbyggnationen för att stötta entreprenören på fältet och säkerställa att arbetet sker enligt plan.

Arbetsuppgifter
I rollen som fiberprojektör/byggledare kommer du att vara ansvarig för fiberbyggnationen på plats genom att samarbeta tätt med entreprenör. Du ser till att ha en god översikt kring vad som sker i projekten och fångar upp om det behövs stöttning eller förändring. Du kommer att arbeta i ett mindre team och kommer således ha mycket nära kontakt med både kollegor och entreprenörer. Du kommer att få tillgång till dator men behöver ha tillgång till egen bil för att ta dig runt till de olika projekten. Arbetstiderna är flexibla men kommer vanligtvis att vara förlagda vardagar 08:00-17:00, arbetsdagen kan även starta innan 08:00 vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram underlag för beställning av utförande, vilket innebär: mängda material, ta fram kalkyl och dokumentera. 
  • Säkerställa och planera att byggnation sker enligt rätt förutsättningar. 
  • Hantera och förutse hinder och risker innan de uppstått.

Vi söker dig som:

  • Har något/några års erfarenhet av projektering.
  • Är kunnig inom fiber.
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Då rollen innebär ett övergripande ansvar för fiberbyggnationsprojekten är du således ansvarstagande som person. Du har en god kommunikativ förmåga och skinn på näsan samtidigt som du är en teamplayer och fungerar bra tillsammans med andra då du kommer att ha mycket kontakt med människor i olika avseenden. Du kommer även att vara en ambassadör för varumärket på plats ute hos kund vilket ställer krav på dig att vara en god representant.

START: September/oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Götaland (med omnejd)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Vega Carlberg
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.