Avdelningschef för projektledare till Elektromatik

Elektromatik är med och utvecklar morgondagens kraftlösningar för reservkraft och har de kommande åren flertalet intressanta projekt i gång vilket skapar nya roller inom företaget, detta är en sådan! Du har därför möjlighet att vara med och utforma samt sätta din egen prägel på arbetet.

Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar över alla projektleveranser i företaget samt ett personalansvar över Elektromatiks projektledare och designers som är en grupp om cirka tio personer.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Elektromatiks räkning en Avdelningschef för Projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektromatik.

Du erbjuds
• Möjlighet att utforma en ny roll i ett bolag på stark tillväxt
• Att ingå i ledningsgrupp
• Att arbeta med erfarna medarbetare
• Att ingå i en nordisk företagsstruktur där utveckling och kvalitet är i fokus

Arbetsuppgifter
Företagets produktion är projektbaserad och all produktion är skräddarsydd för att säkerställa optimal funktionalitet. Rollen kommer att ansvara för att leda ett team av erfarna projektledare och ska säkerställa att de tillsammans klarar av att planera och prioritera uppgifter i en hektisk vardag präglad av tillväxt och nya kunder.

Förutom dagliga leveranser kommer du att ingå i en nordisk företagsstruktur där utveckling och kvalitet är i fokus. I rollen som chef för projektledarna kommer du att ha stor grad av inflytande över hur den nordiska koncernen tillsammans kan optimera metoden och dess leveranser.

Vi söker dig som:
Har arbetat i liknande roll i minst fem års tid, eller så har du kanske arbetat som ledande projektledare och nu vill ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har B-körkort och hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektromatik. Du trivs i en ledarroll och har förmåga att bygga ett sammansvetsat team med gemensamma mål och säkerställa kvalitet och leveransprecision.

START: Omgående/ Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson – 073 800 50 38

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örnsköldsvik i Västernorrlands län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef
0738005038

Om Elektromatik

Elektromatik Power Generation AB är ett ledande företag som utvecklar, producerar och levererar både standardiserade och kundanpassade reservkraftanläggningar. Som ett av företagen med längst erfarenhet inom branschen och med engagerad personal jobbar vi för att sätta kundens bästa i fokus.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.