Jr Kvalitetssingenjör till ledande fordonstillverkare!


Här får du chansen att bidra på de små detaljerna som gör stor skillnad! Vi letar efter en noggrann Utvecklingsingenjör med intresse för fordonsbranschen!


Information om kundföretaget

Ditt team är en del av R&D och ni bistår designavdelningarna med kunskaps- och materialutredningar. I denna roll kommer du arbeta med hållfasthetsteknik inom alla olika delar av ett fordon. Exempelvis innehåller en lastbil mer än 8000 element för att fästa komponenter till varandra och det är viktigt att nya komponenter sammanfogas med de bästa tillgängliga metoderna baserade på djupgående teknologi.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade och i teamet arbetar ni med åtdragningsprover kopplat till bland annat friktionsvariationer. Ni simulerar produktionsmiljön och utför tester, exempelvis hur hårt man kan dra åt en skruv innan den går sönder. Ni rapporterar vidare era resultat till konstruktörer som i sin tur baserar framtida design på era fynd och rekommendationer.

Du kommer exempelvis arbeta med:

 • Tester på diverse komponenter
 • Mikroskopiska undersökningar av fästelement och ytor av fastklämda material
 • Utvärdera och analysera provdata
 • Skriva tekniska rapporter
 • Presentera dina resultat och ge rekommendationer till konstruktörer

 

Du erbjuds:

 • Att lära dig mer om ett av de mest spännande områdena inom fordonsbranschen, du får lära av erfarna kollegor och ta eget ansvar i din roll
 • Arbeta med innovation och följa med på resan mot elektrifierade fordon
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget uppmuntrar utveckling internt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer som har väldigt roligt ihop
 • Ett utförligt planerat introduktionsprogram med mentorskap och anpassade arbetsuppgifter under din första tid


Vi söker dig som:

 • Är Materialvetare alternativt har en ingenjörsutbildning inom exempelvis Mekanik eller Maskin.
 • Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift. 


Vi ser det meriterande om du har kunskaper i Svenska. Som person är du noggrann och analytisk och motiveras av tekniska utmaningar. 


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Junior Utvecklingsingenjör. Du kommer att arbeta som konsult under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.