Vill du jobba extra inom sociala medier?

Vill du arbeta extra med kommunikation och marknadsföring och dessutom på ett internationellt företag i framkant? Nu söker vi dig som vill bli vår kunds nya marknadsassistent, en unik chans för dig som vill ta första steget i en karriär inom PR.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en marknadsassistent för AddExports varumärke Signtools. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AddExport. Du kommer att arbeta cirka 3-6 timmar i veckan fördelat på dagtid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AddExports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• Utveckla ditt intresse och kompetens för sociala medier och e-handel genom Signtools
• En arbetsplats där du får utlopp för din kreativa ådra.
• Flexibla arbetstider på ett centralt och fräscht kontor.

Arbetsuppgifter
Som marknadsassistent på AddExport/Signtools tar du fram annonsmaterial samt översätter text från engelska till svenska. Du använder dig främst av plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn men uppdaterar även hemsida och e-handel. Du bör vara kommunikativt lagd och ha en talang för att skriva texter som lockar konsumenters intresse. Tillsammans med ledningen på AddExport arbetar ni fram en strategisk plan för marknadsföringen och när färdigt material ska publiceras.

Arbetsuppgifterna är fördelade dagtid under ett fåtal timmar i veckan så det är ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett extrajobb utöver det vanliga. De nyrenoverade lokalerna är belagda i centrala delen av Karlstad och bussförbindelser finns strax utanför kontoret.

 

Vi söker dig som:
- Studerar Kommunikation och PR, alternativt likvärdig utbildning och söker ett extrajobb på sidan av.
- Har dokumenterad erfarenhet av att skriva beskrivande texter.
- Är kreativt lagd samtidigt som du har ett strategiskt tänk.
- Erfarenhet att arbeta i Adobe Creative Cloud, främst Photoshop
- Behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seRegion

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecka Permestam
Konsultchefsassistent

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.