Account Manager/Merchandiser till Företagslänken

Är du en person som drivs av mötet med människor och beskrivs ofta som relationsskapande? Trivs av att kunna påverka din egen lön genom provision och att utmana dig själv? Företagslänken befinner sig just nu i en tillväxtresa och söker nu Dig som vill vara med på den resan och säkerställa att Företagslänkens produkter är det självklara valet, så sök redan nu!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Företagslänken en Account Manager/Merchandiser. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Företagslänken under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Företagslänken har idag 1400 kunder runt om i Sverige och produkterna finns på bland annat dagligvaruhandeln, bensinmackar, detaljhandeln, och kiosker mm. I rollen kommer du att bearbeta ett nytt distrikt runt om Västerås, Stockholm, Eskilstuna och Karlstad. Du har tillgång till en egen företagsbil och övernattningar kan förekomma i tjänsten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Företagslänkens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

  • Ett företag som värderar teamkänsla och framgång
  • Möjlighet att påverka din lön genom en generös provisionsmodell
  • Att få vara med och bygga upp varumärket på ett nytt område och stärka ditt kontaktnät

Arbetsuppgifter

Som Account Manager/Merchandiser gör du regelbundna besök hos kunder och arbetar med att förstärka och förtydliga koncept, varumärket och sortiment genom att bygga miljöer och exponera varor på ett säljande sätt, samt skapa kampanjer. Syftet är att förändringar i varupresentationen och kampanjuppföljningar ska märkas genom att butikens försäljningssiffror går upp. Arbetet går ut på att hitta nya försäljningsmöjligheter genom att utveckla hur varorna i butiken presenteras. 

Vi söker dig som

  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska flytande i såväl tal som i skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning eller som plockare. I denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper mer än din tidigare erfarenhet och vi tror att det är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Företagslänken. Då ditt arbete innefattar försäljning och relationsskapande ser vi gärna att du som person är social och tycker det är spännande att bredda ditt kontaktnät. Vidare är du innovativ i ditt arbetssätt och driver hela tiden ditt arbete med fokus på förbättring. Dessutom motiveras du i ett arbete med eget ansvar där ditt hårda jobb belönas med provision.

START: Mars eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås, Eskilstuna, Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Köping i Västmanlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Företagslänken

Vår affärsidé är att leverera mobiltillbehör till den svenska marknaden. Vi har sedan 2014 jobbat som importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden. Vi fungerar som grossist gentemot dagligvaruhandeln, bensinmackar och bygghandeln. För oss är en hög servicenivå en självklarhet. Vi försöker i varje enskilt fall göra vårt yttersta för dig som kund. Vi jobbar ständigt med produktutveckling för att leverera det senaste på marknaden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.