Deltidstjänst för studenter!

Vill du arbeta på en rolig arbetsplats med härliga kollegor? Är du driven, nyfiken och gillar att arbeta mot mål? Vi söker nu studenter som vill ha ett extrajobb vid sidan av sina studier hos Vallagruppen som just nu befinner sig i en expansiv fas. Skicka in din ansökan redan idag och säkra upp extrajobbet!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Vallagruppens räkning studentmedarbetare som ska marknadsföra deras produktpaket och erbjuda medlemskap till kunder via telefon. Du kommer att ingå i team med ett flertal studenter och teamleader där ni tillsammans kommer att säkerställa att ni når ut till befintliga kunder och där du tillsammans med dina kollegor kommer att ha ett fokus på kundnöjdhet och måluppfyllnad. Du kommer att sitta i Vallaguppens ljusa och fräscha lokaler mitt i centrala Linköping där gemenskap och engagemang värdesätts högt. På Vallagruppen kan du förvänta dig motivation, engagemang och inspiration! 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vallagruppen. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

  • En gedigen introduktion vid start och kontinuerlig coachning av en närvarande teamleader 
  • Ett varierande arbete på ett företag som befinner sig i en expansiv fas
  • En rolig och energifylld arbetsplats med olika tävlingar varje vecka
  • Utvecklingsmöjligheter 

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos Vallagruppen kommer du kontakta potentiella kunder över telefon med främsta målsättningen att det ska vara ett självklart val för personen att välja Vallagruppens marknadsledande erbjudande inom telefoni, bredband och el. Allt för att inspirera kunden att hitta det bästa upplägget för just dom. Hur du gör detta är upp till dig - en väl förberedd företagspresentation samt en god kommunikativ förmåga samt driv är en god start.

Vi söker dig som:

  • Är studerande och har minst 1 år kvar till din examen alt. har en annan sysselsättning på minst 50% 
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Kan arbeta minst 2 kvällar i veckan 17:00 - 21:00 samt ett helgpass 12:00 - 18:00 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom kundkontakt och försäljning sedan tidigare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vallagruppen. Vi ser det därför som viktigt att du har ett starkt driv och gillar att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du är energisk och älskar att arbeta i ett målinriktat team.

START: Oktober 
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Centrala Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Professionals Nord

Om Vallagruppen

Vallagruppen ändrar riktning och vi växer just nu så det knakar och söker en ny stjärna till vår Kundservice som vill vara med på en helt ny resa men fantastiska möjligheter för att växa med oss. Vallagruppen är utmanaren i en redan nytänkande bransch inom IT och Kommunikation men vi vill ta ytterligare ett steg med vår nya satsning.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.