Junior Affärskonsult till Eurostep!


Är du intresserad av processförbättring och vill bli en del av ett teknik-tungt bolag som arbetar med IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av industriell utveckling och IT-stöd. Låter det som ett spännande första eller andra kliv i början av din karriär? I sådant fall uppmuntrar jag dig att skicka in din ansökan direkt, så pratar vi mer!


Information om tjänsten

Vi söker nu en Junior Affärskonsult där du kommer att arbeta med produktutveckling kopplat till Industriell utveckling. Eurostep är ett svenskt bolag med lokalkontor runt om i Europa och kunder i hela världen. Eurostep hjälper sina kunder genom att förändra deras processer när de samarbetar med andra kring sina produkter. De erbjuder en plattform med en rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas tekniska data om en produkt kan lagras utan att olika kunder kommer åt den andres information. Plattformen används ofta som ett komplement till företagets interna PLM-, eller ERP-system för att möjliggör säker informationsdelning med externa parter.

På Stockholms-kontoret är ni 30 personer och i din roll kommer du att lära dig allt om plattformen och kundprocesserna där systemet används för att därefter kunna arbeta med att utveckla våra kunders verksamhet genom processförbättringar, integrationer och informationsmodellering.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Junior Affärskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.


Arbetsuppgifter

I rollen som Affärskonsult Defence kommer du stöttas av dina kollegor och inledningsvis kommer du att fokusera på vidareutveckla vår lösning hos någon av våra befintliga kunder:

 • Förståelse för hur vår lösning nyttjas av kunden idag
 • Identifiera förbättringsområden för att hjälp kunden öka värdet av lösningen
 • Beskriva processer och validera föreslagen förbättring
 • Specificera lösningsförslag och integrationer
 • Test av teknisk lösning för att verifiera att önskat resultat uppnås

Du erbjuds:

 • Att lära dig mer om, och vara med på en agil resa, med internationell touch där du får lära dig framtidens industriella utveckling.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för.
  Bolaget uppmuntrar utveckling internt och du tar nu över rollen från kollegan som efter ett knappt år, klättrar vidare inom företaget.
 • En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig. Många "gurus" i branschen (och framför allt inom nischen PLM) arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
 • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret.


Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant tekniskt område.
 • Du ska gärna ha kommit i kontakt med IT-infrastruktur, kravhantering, informationsmodellering och gärna lite mjukvaruutveckling.
 • Flytande i Engelska i tal och skrift och det är ett stort plus om du också kommunicerar på svenska.Övrigt

Start: Augusti, alternativt tidigare beroende vad som passar dig bäst
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Eurostep

To empower people and business by game-changing product data collaboration. We are passionate about improved collaboration, inside enterprises and across value networks, and over products and systems lifecycle. Our mission is to provide outstanding product data sharing software and solutions for collaboration. This software should make product data sharing and re-use easy and secure. Our scope is across disciplines and enterprises, over time, and with an integrated product data lifecycle view. We do this by engaging in product life cycle data standards development, supporting the standards in a pragmatic way with ShareAspace, and using enterprise software with high user acceptance and low cost of ownership. We influence at user, organization and industry levels.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.