Säljare inom B2B till Brandsäkra

Om du drivs av att arbeta relationsbyggande och vill jobba på ett företag som verkar för något meningsfullt, kan vi ha tjänsten för dig. Brandsäkra är i en expansiv fas och du kommer in i ett spännande skede med goda utvecklingsmöjligheter för dig och bolaget. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Brandsäkra arbetar med att förebygga brand och deras vision är att ingen skall omkomma i bostadsbrand. På Brandsäkra utbildar de inom brandskydd, utför besiktningar samt installerar och underhåller brandskydd. Huvudkontor är beläget i Danderyd, Stockholm, och dit söker vi nu en säljare inom B2B. Företaget består av ca 25 personer och i säljteamet är ni fyra personer och en försäljningschef. Detta är en direktrekrytering där du kommer bli anställd direkt av Brandsäkra.

Om tjänsten
I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning inom brandskydd till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Här är kvalitet viktigare än kvantitet för att vägleda kunden till den bästa lösningen. Du kommer att arbeta via telefon samt digitala- och fysiska möten i nära samarbete med konsulter inom brandskydd. Din anställning inleds med en introduktion i brandskydd och sedan kommer du löpande vidareutbildas inom området. Organisationen beskrivs av medarbetarna som platt där det är enkelt att få sin röst hörd och där de har en god sammanhållning. I rollen kommer du att ges mycket frihet under ansvar där du själv planerar ditt arbete.

Du kommer att arbeta kontorstider med flexibilitet. Lönen kommer att bestå av en grundlön + provision. Du kommer även ta del av tjänstepension, friskvård och företagsaktiviteter. 

Vi söker dig som
• Innehar en gymnasieexamen
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
• Har erfarenhet av att arbeta relationsbyggande, exempelvis erfarenhet av service eller försäljning sedan tidigare

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning samt om du har erfarenhet av att vara ledamot i en bostadsrättsförening.

Vi värderar högt dina personliga egenskaper och vi tror att du är:
• Affärsorienterad
• Resultatinriktad
• Relationsskapande
• Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift

Som en del av denna process kommer vi att genomföra en kreditkontroll om du kommer till ett slutskede.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Stockholm, Danderyd
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Paula Rosén
Konsultchef

Om Brandsäkra

Brandsäkra är specialiserade på brandskydd i fastigheter. Deras affärsidé är att förebygga och förhindra brand. De besiktar, underhåller och installerar brandskydd. Bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. De är medlemmar i SVEBRA och Brandskyddsföreningen. Brandsäkra utsågs 2019, 2020 och 2021 till Gasell av Dagens Industri. 2020 fick Brandsäkra ta emot utmärkelsen Årets företagare av Företagarna.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.