Ekonomiassistent till GVV sökes!

Vill du arbeta i ett spännande, snabbväxande och välmående företag? Vill du verka i ett bolag som ger dig goda möjligheter att växa i takt med företaget? Som ekonomiassistent hos Gatu och Väg Väst AB (GVV) kommer du att hantera och självständigt ansvara över leverantörsreskontran, där du får möjlighet att påverka och utvecklas i en föränderlig miljö. Är detta din nya möjlighet? Välkommen in med din ansökan.

Om företaget
Professionals Nord söker nu efter en ekonomiassistent till GVV, med placering i Gunnilse strax utanför Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos GVV. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och GVV:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Gatu och Väg Väst AB grundades 2004 och är idag marknadsledande inom anläggnings- och betongunderhållsarbeten. Med uppdrag mot både privata och offentliga beställare utför de arbeten på bland annat broar, hamnanläggningar och inom vattenkraft. Med bas i Göteborg och Halmstad arbetar deras drygt 90 medarbetare varje dag för kunders bästa. Företaget bygger på nöjda och återkommande kunder där de värdesätter ärliga affärsrelationer med kunden i fokus. GVVs framtidsvision är att växa organiskt för att kunna hjälpa fler kunder, där de aktivt arbetar med detta genom att använda sin skicklighet, sitt schyssta agerande och att alltid förknippas med god ordning och trivsamma arbetsplatser.

GVV ingår i Eleda Group som är en rikstäckande koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen, där omsättningen under 2022 uppgick till ca 11,6 miljarder med ca 2400 medarbetare.

Information om tjänsten
Hos GVV kommer du att bli en del av ett familjärt, stöttande och drivande företag, där du ingår i ett team av fem personer. Inom ekonomiteamet har alla egna ansvarsområden, samtidigt som ni ständigt samarbetar och stöttar varandra. Som ekonomiassistent kommer du att ha det yttersta ansvaret över all leverantörsreskontra, där du både ansvarar och driver dina uppgifter framåt. I rollen arbetar du för 5 olika bolag inom koncernen, vilket kan bidra till spännande utmaningar. För rätt person erbjuder även rollen utvecklingsmöjligheter på sikt, där du ges möjlighet att växa internt med bolaget.

GVV:s kontor är beläget i Gunnilse, strax 15 minuter utanför Göteborgs stadskärna, där du arbetar vardagar mellan 08-16:30 med möjlighet till flexibilitet.

I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att:

  • Ansvara för all leverantörsreskontra
  • Du har kontakt med leverantörer och verksamheter
  • Hanterar administration över bilar och maskiner
  • Genomför avfallsrapportering

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av leverantörsreskontra
  • Har obehindrade kunskaper i det svenska språket i tal och skrift

Om du har en ekonomiutbildning eller tidigare arbetat i något leverantörsreskontrasystem är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har därför en god samarbetsförmåga och positiv attityd. Du är en stresstålig, noggrann och strukturerad person med en god förmåga att planera ditt eget arbete och möta deadlines. Du är dessutom ordningsam och ansvarsfull med förmågan att snabbt kunna byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare har du ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom ekonomi.

START: 1e November, med förståelse och flexibilitet för uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Partille i Västra Götalands län

Kontaktperson

Josefine Kinnmark
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.