Produktionschef till Comfortzone i Motala!

Information om tjänsten
ComfortZone beskriver sig själva som innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. Företaget ligger i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. I december flyttar de till nya och större lokaler i Motala och söker då dig som vill vara med på deras resa i rollen som produktionschef. 

I samband med flytten har arbetet med att skapa ett ledningssystem påbörjats för att på sikt leda till en ISO-certifiering. Organisationsstrukturen är platt, och här står chefernas dörrar öppna för den som behöver.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Comfortzone. Alla frågor kring tjänsten hänvisas till felicia.engvall@pn.se 

Arbetsbeskrivning
Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för driva produktionen inklusive personalansvar för all produktionspersonal. Till din hjälp har du bra stöttning från produktionsledare, företagsledning och övriga stödfunktioner så som kvalité, HR och inköp som finns inom organisationen. I rollen agerar du med ett föredömligt ledarskap för att säkerställa att produktionen flyter på och uppfyller det krav som finns kopplat till arbetsmiljö och flödeseffektivitet. Att säkerställa status för en lönsam produktion, rätt bemanning och rätt kompetens är också viktiga delar.

I denna roll är du en del av ledningsgruppen där du kommer att bidra med din kunskap i det strategiska mål som sätts upp. Din roll kommer att utgöra nyckeln för ett smidigt samarbete mellan produktion och ledning.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som vill arbeta nära produktionen i din roll som produktionschef. Vi ser att rätt person för tjänsten är närvarande på golvet, lyhörd för sina medarbetare och kan göra egna analyser av hur arbetet kan effektiviseras och utvecklas. Comfortzone har lagt ner ett stort arbete på att skapa ett trivsamt arbetsklimat och därför blir dina ledaregenskaper viktiga i denna roll, att du som person vill fortsätta att agera som ett föredöme för dina kollegor. 

Krav:

  • Erfarenhet av en ledande produktionsroll inom teknikområdet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

START: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

 

Region

Motala i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
0768805232

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.