Frontend utvecklare till Allevi!

Vill du vara en del av ett drivet team där du även får vara med och ansvara för produkten? Är du dessutom en fena på webbutveckling och vill arbeta med React och TypeScript som dina främsta verktyg?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Allevis räkning frontend utvecklare till deras team i Göteborg. Bor du i kringliggande städer råder det stor flexibilitet vad gäller distansjobb och pendling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Allevi.

Allevi bidrar med marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, hemtjänst, boenden och individ samt äldreomsorg. Just nu söker de en frontend utvecklare till deras AiAi-team. Utvecklingsteamet för AiAi består idag av otroligt drivna utvecklare som nu söker nästa stjärna som vill vara med på deras resa! AiAi är den kompletta och marknadsledande webbtjänsten för personlig assistans. Några av funktionerna som du hittar i AiAi är schemaläggning, tidsrapportering, lönehantering och många fler!

Varje år tillägnar Allevi kompetensutvecklingsdagar för dig som utvecklare att få verkställa egna projekt eller idéer. Detta är en otrolig möjlighet där du tillsammans med dina kollegor skapar morgondagens bästa tekniska lösningar!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Allevis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter:
I din roll kommer du bidra med din kompetens inom React och TypeScript och vi ser gärna att du även bidrar med kunskaper inom PHP, där arbetsuppgifterna är breda och utvecklingsmöjligheterna stora! Aiai-teamet befinner sig just nu i en spännande fas där produkten genomgår en omfattande utvecklingsresa mot moderniserad karaktär, där du i prestigelös anda kommer vara en bidragande faktor till att produkten ur ett utvecklarperspektiv blir mer lätthanterlig och effektiv! Här är du delaktig och bidrar med innovativa lösningsförslag. Du kommer vara med och utveckla befintliga system men även system från grunden, samt identifiera förbättringsområden.

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av React, TypeScript och/eller JavaScript.
• Har tidigare erfarenhet inom frontend utveckling.
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har kunskaper inom PHP.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Allevi. Du är kommunikativ, samarbetsvillig samt nyfiken och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag! Då rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande råder det även en prestigelöshet i dina arbetssätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.