Produktchef Internförsäljning till Thermia

I samarbete med Thermia Värmepumpar söker vi deras nya Produktchef. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.
Hos Thermia i Arvika får du vara del av Europas modernaste anläggning och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden.

Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 3900 anställda.

Föredrar du ett flexibelt arbete där en del resor ingår i tjänsten? Har du tidigare erfarenhet av mycket kundkontakt som t ex KAM eller teknisk säljare? Har du dessutom arbetet med komplicerade, sammansatta egna produkter? Då kan tjänsten som Produktchef för internförsäljning vara perfekt för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Thermia Arvika en Produktchef Internförsäljning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Thermia.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Thermias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Vara del av ett företag där hållbarhet och utveckling står i fokus
  • Ett varierande jobb där du träffar många människor och funktioner i företaget och har stor möjlighet till att påverka.
  • Omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Arbetsuppgifter
Som Produktchef utgår du från kontoret i Arvika men kan likväl utgå från flexibel arbetsplats när det krävs. Du kommer ansvara för en produktportfölj där du är spindeln i nätet mellan försäljningsavdelningen, kunder och teknisk/utvecklingsavdelning.

  • Arbeta tätt med kollegor både lokalt och i Europa för att planlägga hur företagets produkter passar eller kan anpassas/utvecklas för respektive företags egen produktportfölj och varumärke.
  • Ansvara för att ditt produktområde lever upp till kundernas förväntningar.
  • Olika kvalitets- och prisförhandlingar 


Vi söker dig som:

Besitter tidigare erfarenhet som inneburit mycket kundkontakt, där du tillsammans med kund utvecklat olika produktsammansättningar. Ansvarat för ett eller flera större kundkonton inom ett brett tekniskt område. I rollen krävs det att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Tyska är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Thermia. Du är strukturerad, lyhörd och tar egna initiativ. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist, 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Arvika i Värmlands län

Kontaktperson

Jesper Wingqvist
Affärschef sälj/leverans

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.