Ingenjörer med intresse för fordonsindustrin- Se hit!

Fordonsindustrin befinner sig just nu i en omfattande omställning mot hållbarhet och smarta transportlösningar. Professionals Nord får därmed löpande behov från våra kunder där vi söker konstruktörer och utvecklare som vill vara en del av denna spännande resa. Vi är övertygade om att det finns flera drivna, nyutexaminerade personer som längtar efter sin nästa utmaning i karriären! Därför erbjuder vi dig nu en möjlighet att skicka in ditt CV till oss, för möjligheten att bli matchad med framtida behov inom konstruktion och utveckling.

Information om kundföretaget & upplägget
Vår kund är en av världens ledande fordonstillverkare, som befinner sig i en spännande och omfattande resa mot hållbara transportlösningar. Arbetsklimatet präglas av tvärfunktionella team, med en vision om att delaktighet skapar motivation och engagemang. De söker 

Vi erbjuder dig nu möjlighet att skicka in ditt CV till oss på Professionals nord, för möjligheten att bli en del av vår kunds resa. Vi är nämligen övertygade om att kunskapen, kompetensen och viljan finns där ute och med detta upplägg vill vi öka chanserna för att matcha kunskap med motsvarande framtida behov.

 

Vi söker dig som:
Oavsett vilken inriktning av tjänst du söker framåt, tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i en framtida roll hos vår kund. Eftersom arbetet utförs i tvärfunktionella team, ser vi därför att du är en prestigelös och driven lagspelare, med ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du är analytisk och motiveras av att vrida och vända på problem för att finna den bästa lösningen. Vidare har du:

  • En teknisk civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom förslagsvis mekatronik, elektroteknik, materialdesign eller maskinteknik
  • Goda kunskaper i det engelska språket, i både tal och skrift
  • Ett stort intresse alternativt tidigare erfarenhet från fordonsindustrin, antingen från arbete, masteruppsats eller projektarbete, ser vi på som starkt meriterande.


Information, öppen ansökan
Du skickar in din ansökan enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. I din ansökan är det därför viktigt att du specificerar vilket område och inriktning du är intresserad att utvecklas inom. Vi går igenom urvalet löpande när behov inkommer, och ämnar att matcha ihop din ansökan med ett behov inom relevant område. Annonsen kan även komma att stängas ner innan någon potentiell tjänst är tillsatta om vi gått över till urval- och intervjufasen. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring upplägget är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Start: Diskuteras per behov
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande, vid behov
Kontakt: Amanda Wörne

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Amanda Wörne
Konsultchefsassisent

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.