Däckmontörer till Piteå

Inledning:
Är du serviceinriktad, händig och trivs i ett praktiskt arbete? Har du möjlighet att arbeta heltid från den 17 oktober till och med 18 november? Härligt! Sök då tjänsten som däckmontör till vår kund i Piteå!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund två däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under ca 1 månads tid.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I arbetet som däckmontör kommer du att i huvudsak arbeta med att skifta och montera däck på personbilar. Du kommer även ansvara för framplockning och retur av däck till däckhotell. I arbetet förekommer mycket kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service. Arbetet kan även innebära en del övertid och i vissa enstaka fall kan det krävas helgarbete.

• Däckbyte
• Kundkontakt
• Lagerhantering av däck

Vi söker dig som:
Tycker om att skruva och trivs i ett praktiskt arbete, det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Eftersom det förekommer tunga lyft i tjänsten bör du ha en god grundfysik. Du bör vara händig, ambitiös och inneha B-körkortet.

Det kommer läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper, du trivs i att arbeta i ett högt tempo, är serviceinriktad och brinner för att ge den bästa möjliga servicen till kunder.

START: 17 Oktober till och med 18 November
OMFATTNING: Heltid, tidsbegränsat
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Piteå i Norrbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.