Produktionsmedarbetare till Flooré

Är du en nyfiken person som inte är rädd för att ta egna initiativ? Vill du ha en möjlighet att komma in i ett mindre företag som just nu befinner sig i en expansionsfas och där utvecklingsmöjligheter finns?

Just nu söker vi en produktionsarbetare till Flooré i Torpshammar, läs mer och sök tjänsten idag!

Information om tjänsten
Flooré AB tillverkar och säljer golvvärmeskivor och kompletta golvvärmesystem. Tillverkningen av golvvärmeskivor sker i helautomatiserade produktionslinjer i företagets fabrik i Torpshammar. Floorés ambition är att erbjuda den bästa golvvärmelösningen avseende komfort, ekonomi och hållbarhet. Flooré AB är ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige och drygt hälften av produktionen går på export till flera länder i Europa.

På grund av en tjänstledighet söker Professionals Nord nu en arbetare till produktion. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Flooré i 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Floorés önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • En omväxlande roll i ett mindre företag som präglas av en familjär kultur
  • En roll där du får en möjlighet att utvecklas
  • Arbeta med en unik och innovativ produkt

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och kan innebära plockning, packning och hantering av order för daglig utleverans till kunder i hela Europa. Du kommer stötta dina kollegor på de stationer där det behövs för att få en möjlighet att utvecklas i rollen.

Vi söker dig som:
För den här tjänsten ser vi det som meriterande om du har truckkort och erfarenhet av LEAN-arbete. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Flooré. Du är positiv och har en öppen attityd till förändring samt en god förmåga till samarbete med andra, samtidigt som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. 


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Torpshammar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Ånge i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Flooré

Flooré ligger i framkant när det gäller utvecklingen av golvvärme. Den största anledningen till detta är en god expertis och lång erfarenhet tillsammans med den naturliga drivkraften att göra golvvärme tillgängligt för alla.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.