Systemspecialist till InfraCom!

Att en systemspecialist spelar en viktig roll hos vår kund är det inga tvivel om! Här kommer du att arbeta med felsökning i Windowsmiljö och om du är en person som tycker det är utvecklande att ta dig an mer komplexa ärenden så läs vidare! Här finns det möjlighet att arbeta 100% remote om du inte är placerad i närheten av Göteborg. 

InfraCom Group och har sedan sin start haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. De hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med deras paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med deras egen molntjänst, telefoni och infrastruktur. Med egenutvecklade plattformar kan de erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. InfraCom är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. De driver sina egna datahallar med full redundans på alla plan. InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. De erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

Information om tjänsten
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en teknisk förståelse för IT-drift och du brinner för att bygga och leverera såväl paketerade som automatiserade tjänster inom virtualisering, databaser, Microsoft 365, fjärrskrivbord med mera. Du kommer få arbeta med hantering och felsökning av server- och klientmjukvara. Du kommer jobba i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling för den som är framåt och tar initiativ. Fokus på InfraCom ligger i att bygga och förvalta tjänster som är centrala för deras kunder. Därför är effektivitet, stabilitet och förutsägbarhet viktiga beståndsdelar i deras tjänster, vilket då blir huvudfokus för dig!

Professionals Nord söker för InfraComs räkning en systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos InfraCom. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och InfraComs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Krav

 • Kunskap inom operativsystem: Windows Server, Windows 10/11
 • Tekniskt intresse.
 • Nyfikenhet, vilja och driv att lära sig nya saker. 
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag, som systemspecialist/systemutvecklare i en driftorganisation eller som konsult inom server- och applikationsdrift.

 • Linux.
 • Container.
 • Nätverk och brandväggar.
 • Storage: vSAN/SAN.
 • MySQL/MSSQL
 • Bash, Python, Powershell, Azure och AWS.
 • B-körkort. 

Du erbjuds...
Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling. Hos InfraCom får du en anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid. Du får även ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter! På InfraCom värdesätter de egenskaper som är Personliga, Hjälpsamma och Ansvarstagande. 

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Månadslön
Placering: Huvudkontor i Göteborg, men det finns inget krav på placeringsort (remote)
Kontakt: Adrian Couture

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.