Civilingenjör till Energiprojekt AB!

Energiprojekt AB (Epro) är ledande i sin kompetens inom energiteknik och söker nu efter dig som har arbetat några år, eller som snart har en avslutad civilingenjörsexamen inom området! Är du en person som drivs av att arbeta kreativt och problemlösande i en organisation som värdesätter långsiktighet och välmående? Läs då vidare så berättar vi mer.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Epros räkning en energiingenjör. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, men du kommer att anställas direkt hos Epro efter avslutad rekryteringsprocess. 

Epro är ett konsultbolag som bistår med teknisk expertkompetens i uppdrag av varierande storlek och art. Uppdragen genomförs på Epros kontor i Västra Frölunda, i kombination med kund- och anläggningsbesök. Hos Epro ges du möjligheten att kliva in i en roll som erbjuder kompetensutbyte inom avancerad teknik likväl som individuell utveckling inom området. Bolagets huvudsakliga kunder är energibolag inom värme- och kraftvärmesektorn i Västsverige. Du kommer att ingå i ett prestigelöst och sammansvetsat team där du kommer kunna bidra med nyvunnen kompetens, i kombination med att få inspireras av erfarna kollegor med lång erfarenhet inom branschen.

Arbetsuppgifter
Epro är en mindre konsultfirma som arbetar i alla stadier i ett projekt. Du erbjuds alltså en bred och varierande roll med ansvar över allt ifrån idé och projektering till genomförande och uppföljning. 

Vanliga arbetsuppgifter är exempelvis systemdesign med beräkning och komponentutläggning av bland annat pannor, värmeväxlare, ångturbiner etc. Du kommer även att arbeta med rörkonstruktion i 3D-projektering samt optimering av energisystem. På sikt, och allt eftersom du utvecklas i rollen, kommer även kundkontakter och uppdragsansvar att ingå i arbetet.

Från studierna ser vi att du bär med dig teoretiska kunskaper inom:

  • Termodynamik
  • Strömningsmekanik
  • Energisystem & Energiomvandling

Vid ansökan, bifoga CV samt andra eventuella dokument så som registreringsintyg, examensarbete med mera. 

Du har dessutom:

  • Körkort
  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Som person är du prestigelös, nyfiken och lyhörd. Vi ser att du besitter ett genuint intresse för energiteknik och ser detta som en möjlighet att utvecklas tillsammans med Epro och deras kunder. Vidare är du en god problemlösare som drivs av självständighet likväl som den gemensamma resan tillsammans med dina kollegor!

Sök tjänsten genom att ladda upp ditt CV och klicka på "Skicka min ansökan" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Högsbo, Frölunda
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef

Om Epro

Energiprojekt AB, Epro, grundades 1980 och är ett privatägt, oberoende företag inom energi- och vvs-området. Alltsedan starten har utredning, projektering, projektledning och besiktningar inom energiteknik och vvs-teknik, varit vår huvudsakliga verksamhet. Speciellt har avfallshantering, (deponering, kompostering, avfallsförbränning mm.), kraftvärme, fjärrvärme och kylteknik blivit en viktig del av vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är såväl offentliga som privata företag inom energi, industri och fastighetsbranschen, huvudsakligen inom Sverige men även en del utländska företag anlitar oss för internationella projekt. Vi har genom åren även varit verksamma inom flera nationella och internationella forskningsprogram inom våra specialiteter och deltagit som referenspersoner i utvärderingsgrupper för olika projekt och försöksanläggningar.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.