Säkra sommarjobbet som Park & trädgårdsarbetare!

Vill du säkra ditt sommarjobb & en sommar fyllt av händelserika dagar och utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba utomhus där ingen dag är den andra lik? Då är detta en utmärkt möjlighet för dig som student!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med SP Utemiljö flera Park & Trädgårdsarbetare för ett sommarjobb på heltid under juni-augusti med anpassning till eventuell skolslut & skolstart. Stora möjligheter finns även att börja arbeta deltid redan under våren. Dessutom är det en fördel om du har intresse att arbeta vidare även efter sommaren.

SP har stort fokus på natur & miljö och använder sig av miljövänliga alternativ och arbetssätt. De värderar sina anställda högt och strävar efter att skapa en trevlig utemiljö runt om i regionen. Du har nu chansen att bli del av ett team som värderar teamkänsla med erfaren personal som finns tillgängliga för att lära sig av.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos SP Utemiljö. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SP Utemiljös önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

  • Möjlighet att ta vara på sommaren genom att arbeta utomhus
  • Ett varierande arbete inom skötsel och underhåll 
  • Att få arbeta i ett härligt team
  • Möjlighet till fortsatt deltids/heltidsarbete efter sommaren

Arbetsuppgifter

SP utemiljö hjälper bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt fastighetsbolag med fastighetsskötsel & mark och anläggningsarbete. De arbetar ute hos kunder runtom i Östergötland och är en trygg helhetslösning för en fastighet i allra bästa skick. Du arbetar tillsammans med härliga kollegor som alla hjälps åt för att du ska utvecklas. Som Park & trädgårdsarbetare arbetar du utomhus under sommarmånaderna och är därmed det perfekta jobbet för dig som vill ta vara på sommaren på bästa sätt! Arbetsuppgifter innefattar såväl:

  • Ogräsrensning och gräsklippning
  • Häckklippning & plantering
  • Beskärning av buskar och träd med mera

Vi söker dig som

  • Har manuellt B-körkort
  • Vill jobba utomhus 
  • Har intresse för trädgårdsarbete

Meriterande är om du tidigare arbetat i branschen eller specifikt med trädbeskärning

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SP Utemiljö. Därför ser vi gärna att du är en person som är arbetsvillig, social och är beredd på att arbeta såväl självständigt som i mindre grupper. Vidare är du en person som vill säkerställa god kvalitet i ditt arbete. Då arbetet sker utomhus med olika verktyg ser vi det som positivt om du har viss fysisk styrka.

Ta chansen och sök tjänsten för att säkra ditt sommarjobb redan nu!

START: Under våren för deltidsjobb med fortsatt heltid under juni-augusti
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om SP Utemiljö

SP Utemiljö grundades år 2008 av Erik Sedell och Daniel Palmgren. Med över 20 års erfarenhet och ett ytterst kompetent arbetslag benämner de sig som specialister på mark, anläggning och fastighetsskötsel i Linköping, Norrköping och Motala. Tjänsterna erbjuder de till bland annat kommunala bostadsföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar & organisationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.