Systemadministratör till vår kund i Linköping!

Är du en systemadministratör med ett gediget datorintresse som är redo att utvecklas inom området? Vår kund i Linköping söker nu en systemadministratör inom Linux/Unix som vill vara med och utveckla datorplattformarna hos ett av Sveriges ledande företag inom säkerhet och försvar. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Linux-systemadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund i Linköping är världsledande inom flera områden rörande säkerhet och försvar och är stolta över att vara en del av Sveriges idag viktigaste marknad. I denna roll erbjuds du därför att få vara med på en spännande resa i bland annat byggandet av en ny stor simulator och där ingen dag är den andra lik.

Du kommer att tillhöra en sektion som har ansvar över drift, förvaltning och utveckling av datorplattformarna till en produkt hos vår kund. Teamet är idag cirka 20 kompetenta medarbetare i olika roller där du får möjlighet till stor personlig utveckling med hjälp av dina stöttande kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds ett varierande arbete hos en attraktiv arbetsgivare i framkant. Arbetsuppgifterna är utbredda inom områden som hårdvara, operativsystem, realtidssystem, I/O-system, nätverk och informationssäkerhet där du själv kan anpassa dina arbetsuppgifter utefter vart ditt intresse ligger. Du kommer medverka i hela processen från idé till drift. Exempel på arbetsuppgifter innefattar:

  • Designa och implementera infrastrukturella tjänster
  • Konfigurera nätverksanslutningar
  • Uppdatera operativsystem, främst Linux och Solaris
  • Montera datorer och dra kablage vid nyinstallationer och uppgraderingar
  • Dokumentera arbetsrutiner och flöden som vi använder för att förbättra vår verksamhet

Om intresse finns erbjuds möjligheten att medverka på kundbesök för att uppgradera och implementera produkter.

Vi söker dig som:

  • Har arbetslivserfarenhet inom systemadministration eller har likvärdig utbildning
  • Har erfarenhet av Linux/Unix-system och annat operativsystem
  • Hanterar svenska flytande såväl i tal som skrift

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som systemadministratör. Du är serviceinriktad, nyfiken och öppen för att hela tiden lära dig mer inom området. Du ska gilla att arbeta brett och flexibelt, både enskilt och i grupp. 

Befattningen kräver att du genomgår en säkerhetsprövning som godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.