Ingenjörer #förettstarkarevärmland

Är du ingenjör bosatt i eller på väg till Värmland? Connecta med oss nu för en fantastisk möjlighet att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten.

Professionals Nord har ett brett kontaktnät i Värmland och våra företag har ett stort behov av alla typer av ingenjörer. Därför är du välkommen att söka oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet.

Vi behandlar samtliga ansökningar och kontaktar dig när vi hittat rätt matchning. Vid frågor kontakta affärschef Jesper Wingqvist, jesper.wingqvist@pn.se

 

Vi söker dig som
är på jakt efter nästa utmaning i din karriär och som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis:

- Teknisk fysik
- Elektroteknik
- Energi- och miljöteknik
- Datateknik
- Maskinteknik

Tveka inte på att söka om du har annan liknande utbildning. 

 

Om oss

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.pn.se 

 

#förettstarkarevärmland

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
VD

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.