Säljkoordinator till Green Sales Distribution

Till Green Sales Distribution söker vi nu en säljkoordinator. Har du erfarenhet från livsmedelsbranschen och trivs i en koordinerande roll? Ta chansen och bli en del av spännande Green Sales Distributions.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Green Sales Distribution en säljkoordinator. Green Sales Distribution är ett handelshus med egna och andras varumärken där varorna säljs till kedjeanslutna och enskilda butiker. Varugrupperna är konfektyr, snacks, bakverk, dryck, personvård samt det egna varumärket Green Star. Sedan 2020 ingår företaget i en större koncern vid namn Humble Group som består av olika bolag med samma fokus - hälsa och hållbarhet. 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult till en början. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Green Sales Distributions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som säljkoordinator kommer du att tillhöra försäljningsavdelningen och rapportera till operativ chef. Du ansvarar för att driva din funktion framåt och har dagligen nära kontakt med övriga avdelningar på företaget så som VD, inköp, försäljning, lager, marknad etc. 

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: 

  • Ansvara och säkerhetsställa kundorderfunktionen samt utleveranser från lagret 
  • Agera säljsupport vilket innebär prishantering, framtagande av statistik, lönsamhetsuppföljning, artikelvård
  • Kontakt med kunder, lager och speditörer
  • Upprätta VCD:er och kvalitetsdokument 
  • Skapa underlag för förpackningsemballage
  • Krediteringar vid reklamationer/felaktigheter 

Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning inom förslagsvis inköp, ekonomi, logistik, teknik eller motsvarande. Du har god kunskap i Excel samt Office-paketet. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom livsmedelsbranschen eller liknande roll sedan innan. Du bemästrar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Green Sales Distribution. Du är kommunikativ på både svenska och engelska då du har tät kontakt med både interna och externa parter. Du är stresstålig och kan prioritera och leverera i ett högt tempo. Vidare är du analytisk och har ett gott öga för kvalité. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hallsberg, huvudkontoret
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Hallsberg i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.