Datasamordnare till eftertraktade Myvi!

Är du utbildad ingenjör och har ett öga för detaljer? Vill du ha ett arbete där du får använda och utveckla dina kunskaper tillsammans med likasinnade? Då kan denna roll vara något för dig!

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsultföretag inom framförallt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med MyVi en datasamordnare. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och MyVi´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

  • Ett flexibelt arbete med goda förmåner 
  • Att arbeta i team med andra drivna och engagerade medarbetare
  • Utvecklingsmöjligheter inom digital projekthantering

Arbetsuppgifter

  • Stötta projekt med digital projekthantering samt kravställa leveranser. 
  • Säkerställa att dessa leveranser är korrekta, tillförlitliga och användbara
  • Genomföra mottagningskontroller samt leveransuppföljning

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning samt minst 3,5 års tidigare erfarenhet av att arbeta som datasamordnare eller motsvarande roll. Du har även goda kunskaper i CAD och BIM. 

Som person är du självgående och framåtsträvande inom det område du tar dig an. Du brinner för din egna utveckling och delar gärna med dig av din kunskap med god kommunikativ och social förmåga. Du trivs med ansvar och strävar alltid efter att använda din kreativa sida samt erfarenhet för att hitta nya lösningar.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Jesper Wingqvist
Affärschef sälj/leverans
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.