Junior inköpare till Emhart Glass!

Inledning:
Emhart Glass är en världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner där utveckling av verksamhet såväl som medarbetare står i fokus. Emhart söker nu en junior operativ inköpare som vill bli en del av ett erfaret team. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en operativ inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Du erbjuds en anställning under 12 månader med goda chanser till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

 

Arbetsuppgifter
Som inköpare hos Emhart Glass tillhör du ett operativt inköpsteam med kollegor utspridda geografiskt i Örebro, Sundsvall och München. Du välkomnas till ett erfaret team och har i tjänsten möjlighet att påverka såväl din egen arbetssituation och utveckling som teamets arbetssätt och processer. Tillsammans arbetar teamet med att säkra materialförsörjning till produktion av nya maskiner samt reservdelar till eftermarknad. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Operativt inköp 
• Hantera reklamationer
• Bevaka och göra ordererkännande
• Löpande kontakt med lokala och internationella leverantörer
• Övrig administration

 

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning från tex högskola eller universitet med inriktning mot lager/logistik, inköp, ekonomi eller IT. Du är en van användare av program inom MS Office med framför allt goda kunskaper i Excel.

Eftersom Emhart Glass är en internationell koncern och har utländska kund- och leverantörskontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska. Det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet IFS.

 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som inköpare hos Emhart Glass. Du är en person som drivs av att arbeta med problemlösning och service. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt har förmåga att prioritera i ett högt tempo och hålla olika deadlines.

 

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 12 månader med chans till förlängning
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.