Konsultchefsassistent till Professionals Nord Eskilstuna

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans? Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision – Skräddarsydd rekrytering i världsklass! Ta chansen att vara med på vår resa och bli del av vårt kontor i centrala Eskilstuna där vi just nu letar efter vår nästa stjärna!

 

Information om tjänsten

I rollen som konsultchefsassistent arbetar du minst två halvdagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på vår arbetsbelastning nästkommande vecka, samt de möjligheter som finns utifrån ditt studieschema. Du går in som konsultchefsassistent i Eskilstunateamet där du ges möjligheten att utvecklas varje dag. På vårt kontor i Eskilstuna arbetar i dagsläget vår VD Philip, konsultchef Malin och kundansvarig Denis, där vi tillsammans har bred erfarenhet och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare! Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Stockholm, Linköping, Örebro, Karlstad och Göteborg.

 

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent kommer du att stötta konsultchef Malin i hennes arbete. Du kommer få vara involverad i hela rekryteringsprocesserna från kravprofiler, till annonser, urval av ansökningar till att göra referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. När du känner dig trygg i arbetsuppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera under semestrar vid jul/sommar. När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor runt om i landet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer
  • Stödja konsultchef kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Stötta vid tidrapportering

 

Vi söker dig som:

  • Studerar, gärna inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 2 år kvar av dina studier.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
  • Gärna har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.

Dina personliga egenskaper är såklart avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med Eskilstunateamet och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet. För att lyckas i rollen är du orädd och vågar testa dig fram. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad och peppad på att vara med på en fantastisk resa.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:
FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, minst 2 halvdagar/v
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på malin.qvarsell@pn.se 

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.