Administratör till Combitech i Linköping!

Har du erfarenhet inom administration och vill tillsammans med dina kollegor vara en viktig del i att driva projekt framåt? Combitech i Linköping behöver nu stärka upp teamet med en administratör, där du får möjlighet att arbeta omväxlande och utvecklas på en arbetsplats med fokus på hållbarhet!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Combitech en administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Combitech.

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De har idag totalt cirka 2100 medarbetare och i teamet på administratörssidan i Linköping finns idag en kontorsadministratör och en kontorschef. Kontoret i Linköping är beläget i Mjärdevi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Combitechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se 

Du erbjuds
Ett arbete med varierande uppgifter tillsammans med ett positivt team. Vi ser därför att du är utåtriktad och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Arbetet innefattar mycket samarbete där du kommer utveckla din kommunikativa förmåga såväl som ditt initiativtagande och samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter
Som Administratör hos Combitech kommer du arbeta brett inom det administrativa området och samtidigt vara med och driva och utveckla kontoret framåt. Du kommer hantera såväl dagliga ärenden som föränderliga projekt över tid. Några av arbetsuppgifterna som arbetet innefattar är:

  • Kontorsadministration
  • Samverkan med företagets säkerhetsavdelning och arbete med lokalt säkerhetsrelaterade frågor
  • Hantering av beställningar och samverkan med leverantörer
  • Arbetsledning
  • Ett brett samarbete med chefer och kollegor

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet inom administration och ett intresse för säkerhetsrelaterat arbete.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Combitech. Du är social, driven och noggrann med ett öga för detaljer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Innan anställning kommer du genomgå en obligatorisk säkerhetsprövning.

START: Omgående
OMFATTNING: 80-100% utefter önskemål
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Combitech

Med stor kunskap och avancerade lösningar kan vi göra bilar säkrare, vården snabbare och försvaret starkare. För att lyckas krävs engagerade människor - därför satsar vi på våra medarbetare. De är kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 100 konsulter som varje dag utvecklas för att utveckla hållbara lösningar som gör skillnad.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.